; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ioana Dichiseanu, primele declarații după moartea tatălui Mi a apărut în vis în fiecare noapte și mi a spus niște lucruri (2)

Ioana Dichiseanu, primele declarații după moartea tatălui: „Mi-a apărut în vis în fiecare noapte și mi-a spus niște lucruri”

28 June 2021

Ioana Dichiseanu, fiica regretatului actor Ion Dichiseanu, a acordat primul interviu după moartea tatălui. Tânăra a mărturisit că a început să primească mesaje în vis, de la părintele ei, scrie click.ro.

La 40 de zile de la moartea actorului Ion Dichiseanu, Ioana Dichiseanu a vorbit pentru prima oară cu presa. Într-un interviu în exclusivitate pentru Antena 3, tânăra a povestit că legătura cu părintele continuă și după dispariția acestuia.

 Vezi galeria foto >

„Visez conversații care nu au legătură cu amintirile trăite'

„Am apreciat și mesajele și gândurile, dar sincer vă spun că nu am putut să răspund nimănui. Nu știu dacă o să pot trece vreodată (n.r. peste durerea pierderii tatălui). Fiecare moment pentru mine și fiecare zi care trece este grea, pentru că el nu mai este fizic și îmi este dor de el în fiecare clipă. (…) Deocamdată vreau să îmi canalizez toate gândurile către tata, pentru a încerca să păstrez o comunicare cu el', a declarat Ioana.

„Mi-a apărut în vis în fiecare noapte și mi-a spus niște lucruri, am foarte multe semne și confirmări de la el că este în continuare lângă noi. (…) Visez conversații care nu au legătură cu amintirile trăite. (…) Dimineața mă trezeam și chiar treceam la fapte și am reușit să fac niște lucruri pe care el m-a rugat să le fac', povestește Ioana.

Întrebată care este cea mai prețioasă moștenire lăsată de Ion Dichiseanu, Ioana a răspuns că însăși faptul de a fi copilul lui.

„Am onoarea de a-i duce mai departe numele, frumos și cu demnitate, așa cum îi plăcea lui să spună și știu că am fost un copil bun pentru el și sper să fiu și de acum înainte. (…) Cea mai importantă moștenire pentru mine este faptul că sunt copilul lui', a mai spus Ioana pentru sursa citată.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare