Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ioana Cosma, prima reacție după ce a rămas fără emisiunea „Ora exactă în sport”. Prezentatoarea a fost dată afară din trustul PRO

Ioana Cosma, prima reacție după ce a rămas fără emisiunea „Ora exactă în sport”. Prezentatoarea a fost dată afară din trustul PRO
7

de Andra Stana,

Ioana Cosma (48 de ani) a aflat acum câteva zile că a primit preaviz din partea conducerii trustului PRO. Acum, prezentatoarea a oferit primele declarații referitor la această schimbare. Ea a fost anunțată că emisiunea „Ora exactă în Sport” va fi scoasă din grila Pro Arena la începutul lunii februarie.

Ioana Cosma, reacție după ce Pro Arena a renunțat la emisiunea Ora exactă în sport

Ioana Cosma, dar și Mihai Mironică, colegul ei de platou, au fost anunțați că sunt concediați. Totodată, și echipa din spatele emisiunii, printre care producătorul emisiunii, Leonard Badea, dar și Robert Zamfirescu, Alin Floroiu, Florin Culiță și Dan Ionescu au fost anunțați că nu vor mai continua. Nu în ultimul rând, șeful departamentului sport de la Pro TV, Ionuț Eduard Coandă, și-a dat demisia în semn de solidaritate cu echipa „Ora exactă în Sport”.

Pe Instagram, Ioana Cosma a recunoscut că „da, se termina emisiunea și plecăm”.

Ioana Cosma a scris pe Facebook, ba chiar le-a și răspuns câtorva dintre cei care au comentat în dreptul postării sale, scrie adevărul.ro.

Ne gândim, analizăm și acționăm! Cam așa face și CFR Cluj. Avem un nou lider, dar posibil să avem aceeași campioană”, a fost mesajul prezentatoarei pe contul său.

„Mult succes în continuare! Pierderea este a trustului Pro, nu a dvs! Poate că o să ajungeți la un post de televiziune care investește mai mult în sport, care transmite meciuri și care, în acest fel, evident, are mai mult rating, așa că, poate cine știe, tot răul spre bine! Sănătate și multă baftă!”, i-a scris unul dintre urmăritorii ei, pe Facebook.

ioana-cosma-prima-reactie-dupa-ce-a-ramas-fara-emisiunea-ora-exacta-in-sport-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Ioana Cosma: „Nu am discutat cu nimeni încă!”

Jurnalista a primit o mulțime de întrebări pe rețelele de socializare, iar unii dintre fanii ei i-au urat succes „în viitoarea colaborare”. Răspunsul prezentatoarei a venit imediat: „Nu am discutat cu nimeni încă!”. O altă persoană a contestat decizia luată de trustul PRO, iar Ioana Cosma a zis doar că „e o decizie a companiei, nu e nicio dramă”.

Ioana Cosma face parte din redacția de sport de la Pro TV de mai bine de 20 de ani. Ea este cel mai experimentat membru al actualei redacții, după ce a fost ani de zile reporter, realizator și prezentator. În mai 2019 a comentat primul meci de fotbal, finala Cupei României la fotbal feminin, scrie gsp.ro. La finalul acelui an s-a aflat la microfon tot la o partidă de fotbal feminin, România – Belgia 0-1.

Ioana Cosma este și prima femeie-comentator la un Campionat European. În 2021, ea a comentat mai multe partidele din cadrul Euro 2020 (a avut loc un an mai târziu din cauza pandemiei), mai scrie sursa citată.

Fantastic. Fabulos. Senzațional. Magic. M-am bucurat de fiecare moment și m-am simțit ca un copil care primește foarte multe cadouri. La meciul Franța – Elveția am avut senzația că a intrat fotbalul în mine.

Aveam atât de multă energie că dacă mai dura încă trei ore meciul, tot acolo eram. La început am avut emoții, dar și o ușoară reținere, iar ulterior m-am relaxat”, a declarat atunci moderatoarea.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton