Homepage  / Vedete româneşti

Ioana Blaj, dezvăluiri despre noul sezon din Lia – soția soțului meu. „Suntem convinşi că vă va lăsa mască”. EXCLUSIV

Ioana Blaj, dezvăluiri despre noul sezon din Lia – soția soțului meu. „Suntem convinşi că vă va lăsa mască”. EXCLUSIV
14

de Cătălina Matei,

Din 24 august, la Antena 1 revine serialul „Lia – soția soțului meu”, iar telespectatorii fideli ai producției vor avea parte de intrigi cu mult suspans. Cel puțin așa ne garantează Ioana Blaj, cea care o interpretează pe Alice Vornicu, personajul negativ al poveștii.

Ioana Blaj (35 de ani) o interpretează în serialul „Lia – soția soțului meu” de la Antena 1 pe Alice Vornicu, o femeie rănită în dragoste, care vrea cu orice preț să rămână alături de soțul ei, Petru. În viața reală, actrița este căsătorită cu Ducu Ion, fiul producătoarei Ruxandra Ion, și au împreună doi băieți. Toți patru avu parte de o vacanță reușită în Grecia, iar acum Ioana este pregătită de noi filmări pentru cel de-al doilea sezon al serialului difuzat de Antena 1, „Lia – soția soțului meu”.

Mai multe detalii… imediat!

Alături de Lia și Petru, personajul tău, Alice, formează în serialul difuzat de Antena 1 un… triunghi amoros, forma geometrică preferată de producțiile de acest gen. Cât de bine te înțelegi tu cu Geometria, în viața reală?

Niciodată nu mi-au plăcut geometria şi matematica, aşa că nu ştiu exact despre ce triunghi vorbeşti (râde). Eu ştiu doar că Petru este soţul lui Alice, atât!

Și ce se întâmplă cu Petru, Alice și Lia în sezonul 2 al serialului?

Se întâmplă lucruri la care nimeni nu s-ar fi aşteptat. Răsturnări de situaţii, planuri eşuate, foarte multe momente tensionate… Abia aştept să le trăiţi alături de noi, în fiecare joi, pe Antena 1.

Care a fost cea mai intensă scenă pe care ați filmat-o toți trei împreună? De până acum…

Ooo… este o secvenţă, despre care nu vă pot spune acum prea multe, dar care ne-a adus pe toţi trei în acelaşi loc, într-o manieră care suntem convinşi că vă va lăsa mască. Mulţumim scenariştilor că au avut o idee atât de originală şi producătorilor, că ne-au lăsat să o filmăm! (râde)

Dar momentul din pauzele de la filmări în care ai râs în hohote?

Sunt foarte multe momente faine pe set şi cu cât trece mai mult timpul, cu atât ne „legăm” mai bine şi creăm clipe de neuitat.

Ce ați descoperit nou la tine, jucând în această producție?

Cu fiecare rol nou, descoperi părţi noi din tine. În cazul acestui rol, mi-am dat seama că ador rolurile negative, ador să mă provoc în fiecare zi să fac faţă unor situaţii la care nu aş fi crezut că pot face faţă. Am descoperit că am mult mai multă răbdare şi toleranţă şi cresc în fiecare zi câte putin.

Cât de mult timp petreceți împreună și dincolo de platourile de filmare?

Petrecem destul de mult timp pe platourile de filmare…suficient de mult timp cât să nu ne mai rămână prea mult, în afara lor . (râde)

Cum a fost în vacanță? Ați fost în Grecia…

Vacanţa a fost prea scurtă. Este primul an în care mi-e foarte greu să mă reîntorc şi să mă adun. Cred că s-a acumulat foarte multă oboseală în timpul anului şi o lună e prea puţin să îmi revin.

Ioana-Blaj-vacanta-Grecia-8Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

 Mai există și alte planuri de vacanță pentru vara aceasta?

Nu mai avem vacanţă, vara aceasta din pacate. Norocul nostru este că avem o echipă foarte faină şi filmăm în locuri frumoase şi în felul ăsta putem să considerăm că, prin prisma meseriei suntem într-o vacanţă continuă.

Ce alte producții te țin în fața ecranelor? Când mai ai timp …

Eu nu prea am timp să mă uit la televizor, în afara zilei de joi, când orice ar fi,  mă uit la serial

Cum se anunță toamna aceasta pentru tine? În ce alte proiecte te vei mai implica?

Plină. Dar o să vă povestesc mai multe  la momentul potrivit.

Foto: Instagram

ioana-blaj-vlad-ghermanIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 14

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton