; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ioan Morar: „Sunt fericit că am câștigat!”

28 December 2011

Maestrul Vîrlan a dat verdictul: câștigătorul Academiei lui Horia', Ioan Morar, este un clujean care și-a adjudecat premiul de 10.000 de euro printr-o prestație strălucită, care nu putea trece neobservată de Horia.

Ioan Morar este câștigătorul marelui premiu și îl merită, pentru că realmente s-a străduit, transpirând ca un adevărat bucătar!', spune maestrul.

M-a impresionat calmul de care a dat dovadă de-a lungul întrecerii, acesta fiind principalul sau atu în competiția cu Anișoara Behroz, principala rivală. Felicitări, domnule! Sper să fie un imbold spre aprofundarea frumuseții artei culinare', a adăugat Horia.

Cu cei 10.000 de euro, Ioan Morar își dorește să-și deschidă la Cluj un restaurant tradițional românesc cu specific vânătoresc'.

Pot să spun că am fost optimist de la început. Am avut încredere în mine, și în permanență m-am concentrat pe ceea ce aveam de făcut. În schimb, în finală, concurând cu trei doamne pricepute, am avut ceva emoții.Totul a fost o experiență deosebită! Acum, că am câștigat, mă simt mult mai încrezător în forțele proprii. Sunt fericit!', a declarat Ioan Morar.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare