“Ioan Morar este câștigătorul marelui premiu și îl merită, pentru că realmente s-a străduit, transpirând ca un adevărat bucătar!”, spune maestrul.
“M-a impresionat calmul de care a dat dovadă de-a lungul întrecerii, acesta fiind principalul sau atu în competiția cu Anișoara Behroz, principala rivală. Felicitări, domnule! Sper să fie un imbold spre aprofundarea frumuseții artei culinare”, a adăugat Horia.
Cu cei 10.000 de euro, Ioan Morar își dorește să-și deschidă la Cluj un restaurant “tradițional românesc cu specific vânătoresc”.
“Pot să spun că am fost optimist de la început. Am avut încredere în mine, și în permanență m-am concentrat pe ceea ce aveam de făcut. În schimb, în finală, concurând cu trei doamne pricepute, am avut ceva emoții.Totul a fost o experiență deosebită! Acum, că am câștigat, mă simt mult mai încrezător în forțele proprii. Sunt fericit!”, a declarat Ioan Morar.