; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kit si rose

Invitațiile la nunta lui Kit Harington cu Rose Leslie sunt inspirate de „Urzeala tronurilor”

03 May 2018

Kit Harington și Rose Leslie se pregătesc intens pentru cea mai importantă zi din viața lor, nunta. Invitațiile de nuntă au fost deja trimise și, surprinzător sau nu, acestea sunt inspirate de serialul „Urzeala tronurilor':

„Cei 200 de invitați la nuntă au fost amuzați să vadă că plicurile aveau timbre cu Jon Snow', a declarat o sursă pentru DailyMail.

 

Data marelui eveniment nu a fost făcută publică întrucât cei doi își doresc o nuntă intimă, cât mai departe de atenția presei. Kit și Rose formează un cuplu încă din 2012, iar în luna septembrie a anului trecut s-au logodit. Aceștia au preferat să nu vorbească public despre relația lor până în momentul în care au făcut anunțul logodnei.

Timbrele, ediţie limitată, au fost publicate de serviciul poştal britanic la începutul acestui an. Ele pot fi achiziţionate de colecţionari sau fani ai îndrăgitului serial, de la Royal Mail. Acestea pot fi achiziționate și online.

Într-un interviu pentru publicația Town & Country, actrița a glumit că încearcă să-și programeze nunta astfel încât să nu interfereze cu programul ocupat al filmărilor ultimului sezon Game of Thrones. „Nu m-am ocupat încă de asta', spune ea. „E prea mult de făcut.' Kit a dezvăluit că Game of Thrones va trebui să-și oprească producția din cauza nunții lor pentru că… toată lumea e invitată.

Kit Harington a declarat la rândul lui în cadrul unui  interviu că „Dacă eşti atras de o persoană, iar în serialul pentru care filmezi acea persoană devine iubita ta, este foarte uşor să te îndrăgosteşti'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare