; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jocuri de celebritate   echipa Strunila

Invitații serii la „Jocuri de celebritate”: Anca Dumitra, Ecaterina Țugulea, Ovidiu Niculescu și Jean Paler sunt puși pe glume

23 March 2017

Emisiunea „Jocuri de celebritate' revine cu o nouă ediție în seara asta, de la 22:30, la Pro TV, când actoria și comedia se reunesc în sufrageria lui Mihai Bobonete. Responsabili pentru buna dispoziție vor fi Anca Dumitra, Ecaterina Țugulea, actrițele care le interpretează pe Gianina și Dalida în Las Fierbinți, Ovidiu Niculescu și Jean Paler.

 Vezi galeria foto >

În această seară, Paul Ipate îi are alături pe Anca Dumitra, Ovidiu Niculescu și Sergiu, care luptă pentru a-și renova fațada blocului. Octavian Strunilă îi are alături pe Ecaterina Țugulea, Jean Paler și Alina, care vrea să îi ia banii lui Bobonete pentru a-și cumpăra mobilă.

Octavian Strunilă își dorește mult victoria în această seară:

„Mi-am pus în gând să îl bat pe Ipate!, însă Paul nu se lasă mai prejos și știe ce potențial are lângă el: Tu ai văzut ce am pe canapea?!'

„S-a furat vocala', „Bolul Kaboom', „Cum cânți tu', „Cuvinte în lanț' și „Mima perfectă' sunt provocările prin care vor trebui să treacă cele două echipe pentru a ajunge la runda finală, „Nume și Renume'.

Rămâne de văzut care dintre cele două echipe se vor descurca cel bine și vor reuși să ia banii, diseară, de la 22:30, la Pro TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare