; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Fbt

Jamila e invitata Irinei Păcurariu la „Reţeaua de idoli”, în prima zi de Paşte

16 April 2020

E aproape imposibil ca atunci când navighezi pe internet să nu îți apară în față o pagină cu prezentarea unei rețete a la Jamila. Invitata Irinei Păcurariu la „Reţeaua de idoli', la TVR 2, în prima zi de Paşte, de la ora 18:00, este Geanina Avram Staicu alias Jamila, adică tânăra al cărui canal de Youtube cu reţete video realizate pas cu pas este urmărit constant de un milion de oameni.

Este primul interviu pe care populara Jamila l-a acordat pentru televiziune. Jamila are 33 de ani, este din București, absolventă de Relații Internaționale şi pasionată de limba franceză. Căsătorită cu un marocan cunoscut în anii studenției, ea a început să gătească în glumă și a combinat iniţial rețetele bunicii din Oltenia cu condimentele descoperite la soacra din Maroc. A început să pună online rețetele în 2012, atunci când a apărut și numele de Jamila Cuisine, iar până acum a ajuns la 600 de rețete și sute de mii de oameni care gătesc după sfaturile ei. Povestea succesului, Jamila o va spune în detaliu în ediţia specială „Reţeaua de idoli' duminică, 19 aprilie, de la ora 18:00.

„Eu am crezut că o să fac rețete pentru mama, verișoara mea de la Craiova și soacra din Maroc sau prietenele mele din liceu sau facultate. Dar au venit oameni străini, pe care nu îi cunoșteam și au început să crească vizualizările și oamenii să îmi ceară rețete în continuare. Atunci am zis – OK, nu facem doar rețete marocane, că oamenii nu vor doar rețete marocane. Și am început să facem rețete românești, rețete internaționale, rețete în general. Ziceam, hai să facem ce ni se cere! Atunci și acum, punem foarte mare preț pe comunitate', spune ea.

CITEȘTE AICI CE ALTE PROGRAME SPECIALE A MAI PREGĂTIT TVR 2

Paştele vine la TVR 2 cu programe de sărbătoare

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare