; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Invingatoarea

01 January 2007

Kylie Minogue se intoarce pe scena in acest inceput de an, dupa ce a invins in lunga lupta cu cancerul.

In mai 2005, o stire facea inconjurul planetei: diva australiana Kylie Minogue fusese diagnosticata cu cancer mamar si isi anula pe o perioada nedefinita toate concertele programate. Reactia mediilor de informare internationale a fost prompta si, dupa unii, exagerata, incalcand intimitatea si demnitatea lui Kylie. De altfel, Australia are legi foarte stricte pentru protejarea intimitatii persoanelor, asa ca atat fanii, cat si presa, au fost nevoiti sa se retraga, dupa o scurta vreme, din preajma artistei. Pe 21 mai, Kylie a fost operata, iar pe 8 iulie a facut o prima aparitie publica, cu o vizita la un spital pediatric. Tratamentul postoperator a fost neasteptat de eficient, iar in luna decembrie a aceluiasi an, ea lansa single-ul “Over the Rainbow”, o inregistrare live din turneul “Showgirl”, intrerupt in mai. In iunie 2006, Kylie a inceput sa lucreze la un nou album si a demarat pregatirile pentru reluarea concertelor.
11 noiembrie 2006 a fost data primului concert al lui Kylie Minogue, sustinut la Sidney, dupa un an si jumatate de absenta. Ea si-a reluat astfel turneul mondial, “cu o mica intarziere”, dupa cum a declarat. Reactia presei de specialitate, trecand de elementele emotionale, a fost extrem de laudativa, si Kylie a primit imediat oferta de a canta de Revelion pe stadionul Wembley. In prima jumatate a lunii ianuarie, ea mai are programate nu mai putin de 12 concerte, la Londra si Manchester.
Kylie a debutat in 1987, cu single-ul “Locomotion”, iar in anul urmator, a devenit un pop-icon al MTV prin hiturile “I Should Be So Lucky”, “Got To Certain” si “Je ne sais pas pourquoi”. Albumul “Enjoy Yourself” din 1989 a ajuns pe locul 1 in topurile britanice. Transformarea ei din printesa pop in artista de epoca a inceput insa in anul 2000, cind a lansat single-ul “Spinning Around”, cu un sound si o imagine adaptate la inceputul de mileniu. Albumul “Fever” din 2001, continand hituri ca “In Your Eyes”, “Cant’t Get You Out of My Head” sau “Come Into My World”, a inregistrat peste 6 milioane de copii vandute.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare