; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

În „Vremuri întunecate” atacă extratereștrii!

13 January 2012

În pelicula Vremuri întunecate', care are premiera azi, Sean (Emile Hirsch) şi Ben (Max Minghella) călătoresc la Moscova pentru a parafa vânzarea site-ului lor de socializare, însă tranzacţia eşuează.

Cei doi n-au prea mult timp pentru a-şi plânge de milă, întrucât o apariţie asemănătoare cu o auroră iluminează cerul, iar o specie ciudată de extratereştri invizibili, protejaţi de câmpuri de forţă, începe un atac violent împotriva localnicilor.

Alături de încă două americane şi un rus, cei doi protagonişti se ascund pentru mai multe zile, iar la ieşire descoperă că obiectele electrice se activează când un extraterestru e prin preajmă. În timp ce invazia continuă în mai multe oraşe mari ale lumii, ei încep o luptă inegală împotriva invadatorilor.

Scenarist de Prometheus'

În film mai apar tinerele Olivia Thirlby (Natalie) şi Rachael Taylor (Anne), care li se alătură lui Sean şi Ben pentru a încerca să reziste ameninţării din spaţiu.

Filmul e produs de kazahul Timur Bekmambetov, faimos, printre altele, pentru regia peliculei de acţiune Wanted', cu Angelina Jolie. Implicarea lui a asigurat şi neobişnuita premisă de a privi invazia extraterestră din perspectiva Rusiei.

Din echipă a mai făcut parte scenaristul Jon Spaihts, a cărui contribuţie se va vedea şi în mult-aşteptatul Prometheus', un film inspirat de celebra franciză Alien' (cu care îl împarte pe regizorul Ridley Scott, deşi are o poveste separată), programat pentru această vară.

Vremuri întunecate' a avut un buget de 40 de milioane de dolari şi a fost filmat cu camere 3D, însă primele recenzii din partea criticilor au fost departe de a fi strălucite, din cauza scenariului subţire' şi a efectelor sub aşteptări.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare