; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Intrigi şi seducţie, noul serial turcesc de la Acasă

„Intrigi şi seducţie”, noul serial turcesc de la Acasă

22 April 2013

Postul Acasă transmite, începând de astăzi, un serial turcesc produs în 2010, „Intrigi şi seducţie'(„Yer Gok Ask'). Telenovela, care va fi difuzată zilnic, de la ora 18.30, la Acasă TV, are un scenariu captivant.

Povestea telenovelei se desfăşoară în Cappadocia, Anatolia, la conacul familiei Hancioglu şi se învârte în jurul a două surori, îndrăgostite de cel mai bogat bărbat din regiune, Yusuf Hancioglu. La rândul lui, acesta este fascinat de farmecul celor două.

Toprak (Selen Soyder ) este inocentă şi sensibilă, însă moartea copilului ei o umple de tristeţe şi disperare. În schimb, Havva (Birce Akalay) este pasională, ambiţioasă şi mândră. Va reuşi Havva să devină mireasa familiei Hacioglu? Va descoperi Yusuf realele intenţii ale Havvei? Ce se va întâmpla cu Toprak când va descoperi intenţiile surorii sale?

Toate acestea şi multe alte situaţii pline de neprevăzut şi suspans vor fi prezente în noua poveste de iubire trăită de protagonişti pe meleagurile fascinante din centrul Anatoliei.

Viaţa bate filmul!

Protagoniştii Birce Akalay (Havva) şi Murat Ünalmış (Yusuf) s-au îndrăgostit pe platourile de filmare şi şi-au oficializat relaţia, căsătorindu-se în 2011, însă la scurt timp au anunţat că divorţează. Telenovela vieţii lor a continuat astfel că destinele lor s-au unit din nou pentru o vreme, dar au divorţat după un an, în 2012, când Birce Akalay a părăsit casa în care au locuit în timpul căsniciei.

Selen Soyder, frumoasa actriţă care interpretează rolul lui Toprak, sora lui Havva, a câştigat titlul de Miss Turcia în 2007 şi şi-a reprezentat ţara la a 57-a ediţie a concursului Miss World, din acelaş an, în China.

Telenovela turcească Intrigi şi seducţie' („Yer Gok Ask') va debuta pe 22 aprilie cu o dramă romantică despre un triunghi amoros şi va fi difuzată în fiecare zi, de la ora 18.30, la Acasă. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare