; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Joker trailer

Întrebarea care l-a făcut pe Joaquin Phoenix să plece în mijlocul unui interviu despre „Joker”. De ce s-a speriat actorul

25 September 2019

Joaquin Phoenix ar fi plecat în mijlocul unui interviu, după ce a fost întrebat despre scenele de violență din noul său film, „Joker'.

Pelicula a produs numeroase controverse legate de faptul că implică multă violență, dar și de empatia vizavi de personajul principal, Clown Prince of Crime.

Într-un interviu pentru The Telegraph, jurnalistul l-a întrebat pe Joaquin: „Nu ți-e teamă că acest film va ajunge să inspire exact genul de oameni despre care e vorba, cu potențiale rezultate tragice?'

Joaquin ar fi răspuns: „De ce? De ce ai face asta…? Nu, nu', înainte de a părăsi sala.

Potrivit publicației, Joaquin a vorbit apoi cu un reprezentant al Warner Bros înainte de a se întoarce și a-și continua interviul o oră mai târziu, explicând că s-a speriat pentru că nu luase în considerare o astfel de întrebare. Joaquin nu a mai răspuns însă la respectiva întrebare.

 

A slăbit 23 de kilograme pentru rolul din „Joker' 

 

Joaquin Phoenix a fost nevoit să slăbească 23 de kilograme pentru a intra în pielea lui Joker, personajul din cel mai nou film al său, premiat cu Leul de Aur la Festivalul de la Veneţia 2019. Pentru a scăpa urgent de kilogramele în plus, Joaquin dezvăluie că a ţinut o „dietă oribilă’, atât de drastică încât l-a afectat psihic.

Nominalizat la premiile Oscar, Joaquin Phoenix spune că a trăit doar cu „salată verde, sparanghel şi mere' şi că mânca doar o dată pe zi.

„Era o dietă oribilă. În luna mai, am început să mănânc foarte sănătos. Adică doar salate, foarte puţin sos. Legume la abur. Apoi, exerciţii fizice. Asta m-a adus la o anumită greutate. Apoi am trecut la o dietă extremă, cu salată verde şi fie fasole verde, fie sparanghel la abur, apoi un măr. Şi asta doar o dată pe zi', a povestit Phoenix pentru revista Total Film.

O producţie Marvel, realizată după benzi desenate, filmul prezintă originea personajului Joker, un criminal sarcastic, interpretat de Joaquin Phoenix, în oraşul Gotham undeva la începutul anilor 80.

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare