; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Între maestrul bucătar Horia Vîrlan şi concurenţii Academiei ies scântei

Între maestrul bucătar Horia Vîrlan şi concurenţii “Academiei” ies scântei

11 July 2013

Diseară, la Academia lui Horia', apar conflicte atât între membrii echipelor, cât şi între academicieni' şi profesor'.

În această seară, echipele participante sunt: “Echipa Roşie” – Irina Anastasia Dincu şi Vali Vijelie, “Echipa Albastră” – Mario Disantolo şi Liviu Guţă şi “Echipa Portocalie” – Florentina Popescu şi Adi Caval.

Colaborarea cu Vali Vijelie s-a dovedit a fi o experienţă interesantă, din care am înţeles că manelele nu se împacă cu gastronomia', spune Anastasia Dincu.

Vali nu ştie să gătească, iar comentariile lui nepotrivite mai mult m-au derutat. Pot spune că în privinţa activitătii gastronomice, eu am fost şeful'.

Despre Horia Vîrlan, concurenta a avut numai cuvinte de laudă. Întâlnirea cu Horia a fost minunată! M-am bucurat enorm că am avut ocazia să-l întâlnesc şi să învăţ diferite lucruri de la el. Este un om foarte inteligent, amuzant, înţelegător, şi un profesionist în tot ceea ce face'.

Fost sportiv de performanţă, licenţiat în marketing şi management internaţional, Mario Disantolo a fost însă nemulţumit de notarea maestrului. După prima probă, paradoxal, Horia îmi laudă produsul şi spune că are cel mai bun aspect şi gust, dar ne dă notă mică, invocând faptul că nu am gătit mai multe porţii! Păi cum, trebuia să gătim pentru U.S ARMY şi nu am ştiut eu?! Motive puerile, nedreptate maximă, frustrare extremă pentru mine', a spus concurentul.

Nu pierdeţi Academia lui Horia', diseară de la ora 20.30, la Prima TV. Din probele serii: sosul vinegretă, gătitul după reţetă, coşuleţe de legume cu lipie libaneză.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare