; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Online fest

Între 29 mai și 7 iunie, va avea loc primul festival de film în timp de pandemie: „We are One: A Global Film Festival”

28 April 2020

20 dintre cele mai mari festivaluri de film din toată lumea s-au asociat în jurul inițiativei „We are One: A Global Film Festival', un eveniment online și gratuit, care se va desfășura în perioada 29 mai – 7 iunie, prin intermediul site-ului YouTube.

Inițiat de Festivalul de Film de la Tribeca, „We Are One: A Global Film Festival' a primit susținere din partea festivalurilor de la Cannes, Berlin, Veneția, Annecy, Sundance, Toronto, Londra, San Sebastian, Marrakech, Locarno, New York, Mumbai, Macao, Ierusalim, Karlovy Vary, Sarajevo, Guadalajara, Sydney, Tokyo și Sarajevo.

Evenimentul își propune să descopere producții recente, iar programul festivalului va fi dezvăluit în curând, aflăm din Le Film Français. Accesul la filme va fi gratuit, dar festivalierii online vor fi încurajați să doneze în contuirle Organizației Națiunilor Unite pentru lupta împotriva Covid-19.

Conform directorilor Festivalului de Film de la Cannes, Thierry Frémaux și Pierre Lescure, „We Are One: A Global Film Festival' „își propune să pună în lumină filmele și talentele cu adevărat extraordinare și să permită publicului să descopere încă o dată nuanțele poveștilor din toată lumea și personalitățile fiecărui festival'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare