; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Intrati in laboratorul meu!

23 March 2009

Pro TV aduce la noi unul dintre cele mai bune seriale ale momentului: “Dexter” – un ucigas sociopat, pe care nu te poti abtine sa nu il simpatizezi.

Sange (cat cuprinde). Adrenalina (mai ceva ca intr-un montagne rousse). Personaje diverse (si conturate excelent). Sex si umor (pe ici, pe colo, in partile esentiale). Aprecierea criticilor (care au devenit fani). Premii (doua Emmy). Controverse (in SUA, s-a protestat impotriva productiei, considerandu-se ca indeamna la simpatizarea unui ucigas). Serialul “Dexter” le are pe toate si va veti putea convinge de asta din 30 martie, cand Pro TV-ul va difuza prima serie.

Protagonistul este Dexter Morgan (Michael C. Hall), un analist al petelor de sange care lucreaza la politia din Miami. Are o iubita (Julie Benz), o sora vitrega (Jennifer Carpenter) si colegi care il simpatizeaza pentru ca le aduce gogosi. Noaptea, insa, devine un ucigas calculat care ii omoara doar pe vinovatii scapati de inchisoare. In acest prim sezon (in S.U.A. se filmeaza al patrulea), Dexter ajunge fata in fata cu alt ucigas in serie, cu care descopera ca are multe in comun.

de Monica Popescu

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare