; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vlad Logigan (Pro TV) e fan „House of Cards”

INTERVIUL ALTFEL. Vlad Logigan (Pro TV) e fan „House of Cards”: „Sezonul nou, uimitor de bun”

15 June 2017

Interpretul poliţistului Horaţiu din serialul „Ai noştri' a aflat în Filipine ce se ascunde în spatele unui apus perfect, dar şi că cititul în doi este mult mai interesant. Printre preferaţii lui Vlad se numără Smiley şi Kevin Spacey. 

 

Săptămâna asta te-a uimit la TV… „„House of Cards' cu Kevin Spacey. Știu că nu e chiar la TV, dar e serial și sezonul nou este uimitor de bun'.

 

Ultima emisiune TV la care ai nimerit zappând şi te-a prins imediat a fost… „„Românii au talent', pentru că „românii chiar au talent J.'

 

Cel mai recent ai dat search pe Google la… „Festivalul de Jazz de la Gărâna, din iulie'.

 

Ultimul film care te-a făcut să simţi că ai dat degeaba banii pe bilet este… „Nu mai știu, sunt prea multe, filmele bune sunt puține J'.

 

Plăcerea ta vinovată la TV este… „'Ai noștri', desigur.'

 

Cel mai interesant aspect al job-ului tău este… „Că pot fi altcineva în fiecare zi, că pot trăi povești pe care în viață nu le trăiesc'.

 

Cel mai mult îl respect în TV pe… „Smiley, pentru că… „este simpatic și onest'.

 

Personajul tău preferat din seriale este… „Francis Underwood, jucat de Kevin Spacey în „House of Cards'', pentru că… „joacă un rol uriaș acolo şi o face minunat'.

 

Gadgetul la care nu poţi renunţa este… „Pot renunța la orice, nu sunt legat de nimic'.

 

Din primul tău salariu, ţi-ai cumpărat… „Primul telefon mobil, apoi primul calculator. Asta era prin 2003, când nu erau așa accesibile ca astăzi'.

 

Dacă de mâine ar trebui să-ţi schimbi meseria, te-ai apuca de… „Actorie, bineînțeles. Aş face tot asta'.

 

Tu cui i-ai da un Oscar într-o zi? „Mie, bineînțeles J. Dar aș vrea ca eu să prezint acel premiu, să pot spune și Oscarul merge la… (tobe, tensiune)… la mine!'.

 

Ultima glumă bună pe care ai auzit-o este… „Îmi plac cărțile de la anticariat, pentru că sunt gata citite'.

 

Când chiuleai, pierdeai vremea în… „Apropierea liceului, pe treptele Teatrului Național din Iași sau pe cele ale Filarmonicii'.

 

În şcoală, mergeai des la olimpiada de… „Eu am făcut liceul de artă la secția actorie, însă atunci nu existau olimpiade la actorie, acum există și, dacă aș fi la liceu, aș participa'.

 

Profesorii tăi preferaţi au fost… „Teo Corban, George Ivașcu și Gelu Colceag. I-am enumerat în ordinea apariției lor în viața mea. De la fiecare am învățat lucruri frumoase, fiecare mi-a dat câte ceva de preț pentru drumul actoricesc pe care mi l-am propus'.

 

Părinţii tăi nu ştiu nici acum că în copilărie ai… „Ars covorul încercând să fac un foc ca indienii în filme'.

 

Porecla ta în adolescenţă era… „Prâslea J'.

 

Locul tău preferat din Bucureşti este… „Aproape orice zonă în care sunt case mai vechi', pentru că… „mă linistește și m-am cam săturat de blocuri gri'.

 

Când ai râs ultima oară şi la ce? „Uite acum, când m-ai întrebat ce nu știe mama că am făcut în copilărie'.

 

Cel mai frumos apus de soare l-ai prins în… „Filipine. Eram pe un vapor și pozam un apus absolut superb, iar un chelner ne-a spus „vă place?' noi am spus daaa, e superb', iar el ne-a încuiat: „e de la poluare'.'

 

Ce te ţine treaz noaptea? „Cărți sau filme. Sau dacă citesc literatură comparată cu o domnișoară drăguţă. Cititul în doi merită nopți pierdute'.

 

Dacă ai juca şi ai câştiga la Loto, cu banii… „Aş face un teatru probabil'.

 

Ultimul lucru spontan pe care l-ai făcut a fost… „Să plec la munte fără motiv. Și a meritat, a fost frumos'.

 

Viaţa e prea scurtă ca să nu… „Râzi, să nu te joci!'.

 

Cartea pe care ţi-ai fi dorit s-o fi scris tu este… „Flori pentru Algernon' (n.r. – Daniel Keyes).

 

CV Altfel

  • Actorul în vârstă de 33 de ani a absolvit UNATC-ul din București în 2005, la clasa profesorului Gelu Colceag.
  • S-a remarcat cu rolul din comedia romantică „Nuntă în Basarabia' (2010).
  • A jucat în multe piese de teatru, dar şi în filmele cu succes la box-office-ul românesc „#Selfie 69' (2016) şi „#Selfie' (2014), alături de Crina Semciuc şi Olimpia Melinte.
  • Primăvara aceasta a fost văzut la Pro TV în serialul de comedie „Ai noştri', regizat de Dragoş Buliga (care s-a ocupat de serialele „Las Fierbinți', „Atletico Textila' şi „Vine poliția!').
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare