; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iulia Albu recunoaște este cel mai trăsnit personaj TV al momentului

INTERVIUL ALTFEL. Iulia Albu recunoaște: este cel mai trăsnit personaj TV al momentului

06 February 2017

Nonconformista vedetă Kanal D şi-a cumpărat o pereche de pantofi din primii bani câştigaţi. Nimic suprinzător! A fost însă interesant să aflăm ce poreclă a avut Iulia (35 de ani) în adolescenţă şi ce personaj din seriale îi place.

Maurice Munteanu și Iulia Albu

Săptămâna asta te-a uimit la TV… „Nu mă uit la televizor. Mă uimește câteodată să descopăr prin spatele lui diverse lucruri pe care le credeam pierdute de mai mult timp'.

Ultima emisiune TV la care ai nimerit zappând şi te-a prins imediat a fost… „Un documentar despre râme, pe Discovery', pentru că… „pur și simplu!'.

Cel mai trăsnit personaj TV al momentului ţi se pare… „Firește, eu!' pentru că… „eu sunt Iulia Albu!'.

Cel mai recent ai dat search pe Google la… „Pantofi. Sunt o împătimită a shopping-ului online'.

Ultimul film care te-a făcut să simţi că ai dat degeaba banii pe bilet este… „Titanic'! (n.r. – Din 1997) Ha, ha, ha! Din acel moment am renunțat să mai merg la filme la cinema. Mă rezum la Harry Potter' și Pirații din Caraibe', pentru fiica mea.'

Plăcerea ta vinovată la TV este… „Mâncatul în fața televizorului'.

Cel mai interesant aspect al job-ului tău este… „Profesionalismul'.

Cel mai mult îl admiri în TV pe… „Jay Leno', pentru că… „știe cum să rămână în preferințele publicului'.

Personajul tău preferat din seriale este… „Pippi Șosețica', pentru că… „mă fascina. În copilărie, mă uitam la toate programele dedicate celor mici de pe posturile de televiziune italiene'.

Gadgetul la care nu poţi renunţa este… „Telefonul'.

Din primul tău salariu, ţi-ai cumpărat… „O pereche de pantofi roșii de la Vivienne Westwood'.

Dacă de mâine ar trebui să-ţi schimbi meseria, te-ai apuca de… „Olărit', pentru că „nu am încercat niciodată și îmi plac provocările'.

Tu cui i-ai da un Oscar într-o zi? „Lui Leonado DiCaprio. Pentru că și-a dorit foarte mult unul și în cele din urmă l-a și primit'.

Când chiuleai, pierdeai vremea… „La bibliotecă sau la sala de sport. Din păcate, previzibil!'

Profesorul tău preferat a fost… „Dan Oancea, din timpul Facultății de Drept, pentru calitățile oratorice deosebite și pentru faptul că imediat ce intra în sală, în ciuda faptului că era un om deosebit de modest, capta atenția și respectul întregului amfiteatru cu un singur gest'.

Părinţii tăi nu ştiu nici acum că în copilărie… „Am ascuns cocoșul bunicii pentru că ea voia să îl taie, iar eu am vrut să îl salvez de la moarte. Aveam șase ani. A doua zi, am plecat la București. L-am ascuns așa de bine că nu l-a mai găsit nimeni. Biata pasăre a murit de inaniție'.

Porecla ta în adolescenţă era… „Schelețel. Și au existat și alte variante asemănătoare'.

Locul tău preferat din Bucureşti este… „Muzeul Antipa', pentru că „acolo pot petrece o mare parte din timp desenând. Sunt lăsată să desenez în fața oricărui exponat fără să mai fiu deranjată. Cred că personalul de acolo a obosit să mai îmi facă observație.

Când ai râs ultima oară şi la ce? „Acum, la acest interviu'.

Cel mai frumos răsărit şi cel mai frumos apus le-ai prins… „Cel mai frumos răsărit de soare este acela pe care nu l-am prins, pentru că m-am trezit târziu. Cel mai frumos apus de soare este acela pe care l-am văzut împreună cu iubitul meu'.

Ce te ţine trează noaptea? „Nu pot să răspund la întrebarea aceasta! Dar mă preocupă și soarta delfinilor!'.

Dacă ai juca şi ai câştiga la Loto, cu banii ai… „Ar fi extrem de previzibil să spun că i-aș dona sau aș face niște investiții cu ei. Adevărul este că viața mea nu s-ar schimba foarte mult dacă aș câștiga la Loto, deși sunt conștientă că pantofii Valentino nu se cumpără singuri'.

Ultimul lucru spontan pe care l-ai făcut a fost… „Prefer să nu vă spun care a fost ultimul lucru pe care l-am făcut. Tocmai pentru că sunt o tipă spontană!'

Eşti cel mai mândră de… „Fetița mea (n.r. – Mikaela, de cinci ani şi jumătate)'.

Viaţa e prea scurtă ca să nu… „O trăiești'.

Cartea pe care ţi-ai fi dorit s-o fi scris tu este… „Dar de unde știți că scriu deja o carte?'.

CV Altfel

  • Iulia a absolvit Facultatea de Drept şi Universitatea Națională de Arte București, secția Modă.
  • S-a remarcat în showbiz alături de fostul ei soţ, designerul de pantofi Mihai Albu, iar cu timpul a început să fie pasionată de modă.
  • Şi-a început colaborarea cu postul Kanal D dând verdicte vedetelor în cadrul rubricii „Wow sau Bau-Bau?' din emisiunea „Wow Biz'.
  • În prezent, iulia este jurat în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil!' de la Kanal D, alături de Maurice Munteanu şi Raluca Bădulescu. Cel de-al doilea sezon al emisiunii a început pe 23 ianuarie și este difuzat de luni până vineri, de la ora 16.30, și sâmbăta, de la ora 20.00.
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare