; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Neatza cu Razvan si Dani

INTERVIU. Răzvan și Dani: „De vreo 2-3 ani ne întreabă tot mai mulţi oameni când ne lăsăm”

01 February 2021

Pe 1 februarie se împlinesc 13 ani de la prima emisie a matinalului de la Antena 1, iar Răzvan Simion și Dani Oțil ne-au dat detalii despre cum vor sărbători ediția aniversară, ce-a fost mai greu anul trecut, dar și ce-și doresc pentru viitor.

 

TVmania: „La mulți ani' pentru 13 ani de „Neatza'. V-ați fi imaginat, la începutul carierei voastre, că veți fi așa de longevivi?

Răzvan Simion: Normal! Alţii nu şi-au imaginat! De fapt, ştii care e ideea? Genul ăsta de program îşi cam trăieşte traiul şi îşi mănâncă mălaiul în 3-4 ani.  Cumva, am reuşit să creştem odată cu publicul nostru şi asta nu face decât să ne bucure şi poate să ne maturizăm, să mai adaptăm din intervenţii şi din glume. Am constatat că show-ul ăsta, fiind super conectat la vieţile noastre, este conectat și la vieţile celor care ne urmăresc în număr din ce în ce mai mare. Practic, suntem o voce pentru ceea ce oamenii trăiesc în fiecare zi, dar, neputând să se exprime, o fac prin noi, iar asta cumva ne bucură, dar ne şi obligă. 

Dani Oțil: Mulţumim de urare, cred că în fiecare an ne întrebăm fix acelaşi lucru, adică de la anul 2 încoace ne-am întrebat cum am reuşit 3 ani, apoi 4 ani şi tot aşa. Acum am ajuns la 13 şi suntem în acelaşi punct. Evident, de vreo 2-3 ani ne întreabă tot mai mulţi oameni când ne lăsăm. Încă suntem pe creştere şi ne simţim foarte bine, deci la întrebarea asta nu am un răspuns. Dar nici nu ne-am fi imaginat că batem toate recordurile, având în vedere că se adună foarte multe ore de live de la început până astăzi. 

Aveți superstiții legate de cifra 13?

Dani Oțil: Nu şi tocmai de asta am hotărât ca la ediţia aniversară să nu ne folosim deloc de numărul ăsta, chiar dacă un regizor simplu în gândire s-ar fi agăţat din toate punctele de vedere de numărul 13.

Dacă ar fi alegeți un moment de care sunteți foarte mândri, în platoul „Neatza' din ultimul an, care ar fi acela?

Dani Oțil: Momentul din ultimul an de care suntem mândri nu e un moment, este o lună de momente. A fost o lună în martie şi un pic din aprilie când pur şi simplu eram la fel de disperaţi şi nesiguri ca toţi oamenii de pe planetă. În primul rând, nu ştiam dacă o să mai continuăm cu meseria asta, nu ştiam dacă nu va trebui să închidem emisiunea de tot şi să o reluăm cândva… Eu zic că vom rămâne în istorie cu această lună de emisiuni pe vecie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare