Homepage  / Vedete româneşti

Matei, coleg cu tatăl său, Mihai Constantin, în serialul Tătuțu’. De ce fuge atunci când îl întâlnește în culise: „Nu am acceptat ajutorul” EXCLUSIV

Matei, coleg cu tatăl său, Mihai Constantin, în serialul Tătuțu'. De ce fuge atunci când îl întâlnește în culise: „Nu am acceptat ajutorul” EXCLUSIV
17

de Cristina Țapu,

Matei Contantin, în vârstă de 25 de ani, fiul actorului Mihai Constantin, a fost prezent la avanpremiera serialului Tătuțu' care a avut loc în urmă cu doar câteva zile la centrul comercial Veranda, din București. Matei ne-a acordat un interviu și nu a ezitat să ne povestească cum a fost pentru el experiența de pe platoul de filmare. Mai mult, tânărul actor ne-a smuls și un zâmbet atunci când a dezvăluit care este motivul pentru care...fuge de tatăl său atunci când se află amândoi în culise!

Matei Constantin se transformă în Ovidel în serialul Tătuțu’

Matei Constantin interpretează în serialul „Tătuțu’” rolul lui Ovidel, fiul lui Nelu Stavrositu, rivalul lui Bebe Măcelaru’. Ovidel este un tânăr cuminte, dar care devine, în cele din urmă, implicat în afacerile murdare ale familiei, oricât de mult încearcă să stea departe de acestea. Iată ce ne-a declarat Matei Constantin!

Brigada comisarului Costoiu – TĂTUȚU`Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

TV Mania: Ai putea să ne spui câteva cuvinte despre personajul tău?

Ovidel este un tip destul de diferit față de restul familiei lui. Nu vrea să se bage absolut deloc în problemele pe care le are taică-su, dar cred că toată chestie se va schimba cumva. Toate lucrurile ăstea rele îl înconjoară, îi înconjoară familia încât nici el nu poate să rămână prea mult timp indiferent.

TV Mania: Există vreun punct comun între tine și personajul pe care îl interpretezi?

Cred că sunt multe comune, dar eu am încercat să evidențiez în acest serial faptul că Ovidel este un tip destul de liniștit, dar care are un fel de ardere interioră care nu-l lasă să fie indiferent: în relația cu sora lui, în relația cu mama lui, în relația cu iubita lui. Cred că punctul comun dintre mine și Ovidel ar fi calmitatea și încrederea în forțele proprii.

TV Mania: Cum a fost atmosfera pe platoul de filmare?

Am sărit de la „Atletico Textila”(celălalt proiect în care este implicat), la „Tătuțu” și am dat de o echipă wow, m-am împrietenit foarte bine cu majoritatea. Sper să mai fie și un sezon doi pentru că a fost o experiență extrem de bună pentru mine din punct de vedere profesional, al oamenilor pe care i-am întâlnit, prieteniilor pe care le-am legat.

TV Mania: Ne poți povesti un moment amuzant de pe platoul de filmare?

Faza amuzantă este că eu am filmat cu taică-miu și era totul destul de ciudat. Eu am mai făcut echipă cu el, cred că facem o echipă destul de bună. Nu am simțit o presiune în plus, suntem deja la al treilea sau la al patrulea proiect împreună. Cred că momentul amuzant este cel în care fugeam de el, să nu stau pe lângă el, ca să fiu eu propria persoană, să nu mai fiu asociat cu imaginea lui. Evident totuși că în continuare sunt asociat cu imaginea lui și cu el. Acesta cred că a fost singurul moment comic. Nu au existat momente în care, spre exemplu, m-am împiedicat și am căzut. Am fost foarte concentrat și la locul meu.

TV Mania: Tatăl tău ți-a dat vreodată sfaturi privind modul în care să intri în pielea personajelor sau despre felul în care ar trebui să te comporți în fața camerelor?

Nu prea am vorbit despre asta. Din păcate, eu sunt destul de încăpățânat și, chiar dacă el ar vrea să mă ajute, de multe ori eu nu am acceptat ajutorul ăsta. Cred că a trebuit să mă ard eu singur în tot ce am făcut până acum ca să și învăț.

TV Mania: Cum te relaxezi după o zi lungă de filmare?

Dacă și a doua zi e filmare atunci, baie și somn. Dar dacă termin devreme, spre exemplu la 16, îmi place să alerg, încerc să mă relaxez facând sport. Nu tot timpul reușec, dar relaxarea poate însemna și Netflix, televizior, poate PS4.

TV Mania: Ținând că serialul „Clanul” a fost atât de bine primit de către public, nu ai emoții atunci când te gândești la cum va percepe publicul prequelul „Tătuțu’”?

Ba da, ba da. Știu ce s-a întâmplat cu Clanul și cumva sper să fie același boom pe care l-a avut Clanul și cu acest serial. Mi se pare foarte mișto.

În final, te-am ruga să transmiți un mesaj cititorilor TV Mania!

Sper să le placă Tătuțu, sper să aprecieze ce am făcut noi toți și să urmărească serialul pentru că reprezintă divertisment de calitate!

Sursă foto: Instagram – PRO TV

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton