; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

44532068_2198000700456363_2557428372208615424_n

INTERVIU. Gina Pistol: „Față de primul sezon provocările au fost mult mai mari”

08 February 2019

De duminică, 10 februarie, la Antena 1, putem vedea aventurile Ginei Pistol (37 de ani) și ale concurenților din cel de-al doilea sezon al reality show-ului „Asia Express' pe „Drumul elefantului'. Vom avea săptămânal porție triplă de aventuri și situații imprevizibile.

TVMania: Cu ce a fost diferit primul sezon „Asia Express' de cel de-al doilea?

Gina Pistol:  Cel de-al doilea sezon 'Asia Express' a fost mult mai dificil, atât pentru concurenți, cât și pentru întreaga echipă. În primul rând, perioada de timp a fost mai lungă, motiv pentru care am filmat în mai multe locuri, spre deosebire de primul sezon. Țările…și ele diferite. Am fost nevoiți să ne acomodăm rapid cu 'vibrația' Indiei și să ne integrăm în peisaj. Mulți m-au întrebat cum este India și cert este că nu aș putea să răspund în câteva cuvinte. Este…contradictorie. Într-un minut te șochează, ca mai apoi să te facă să te îndrăgostești de ea.

Față de primul sezon al show-ului, condițiile au fost mult mai grele, atât în India, cât și în Sri Lanka, provocările au fost mult mai mari, din toate punctele de vedere. Până și vremea a fost imprevizibilă. Ploua torențial, ca mai apoi să fim nevoiți să filmăm într-o căldură insuportabilă, totul la distanță de zeci de minute, iar asta se va vedea și pe sticlă. În aceeași ediție vom avea și umbrele și pălării de soare!

Cu toate astea, am avut parte de o experiență foarte frumoasă și sunt sigură că și cei din fața micilor ecrane vor simți energia locului respectiv.

 

  • In timpul filmarilor ce a fost cel mai dificil pentru tine?

 

Pe lângă tot ce am menționat anterior, pentru mine, cel mai dificil a fost că seara, după o zi lungă la filmări, trebuia să ne întoarcem într-un hotel care, ca toate celălalte lucruri din Sri Lanka și India, ne scotea din zona de confort. Tot ce îmi doream după o zi plină pe teren era un pat, cu lenjerie curată și eventual o masă caldă. Iar de multe ori, la cină, am mâncat doar iaurt. Micul dejun consta în banane, iar când mai 'prindeam' o cutie de ton, ne consideram deja privilegiați!

Nu este ușor să fii mereu din loc în loc, să te adaptezi în funcție de ce îți oferă locația respectivă. Cel mai greu le-a fost operatorilor, care au aleargat prin căldură cu camerele de filmat după concurenți, dar și reporterilor. Eu îi așteptam la punctul de întâlnire, fără să știu cum și când vor apărea. Când stai acasă pe fotoliu și te uiți la televizor, ai impresia că poți face și tu asta. Dar este greu. De foarte multe ori concurenții nu s-au odihnit noaptea și au început o nouă zi în care au trecut prin aceleași provocări: autostop, misiuni

 

 

  • Cu ce te-au ajutat Liviu si Andrei, ce rol au mai exact in noul sezon?

 

De data aceasta, Liviu și Andrei au fost alături de mine în postura de co-prezentatori și au văzut Asia dintr-o altă perspectivă, nu din cea a concurenților. Au cercetat locurile și au descoperit cele mai interesante lucruri din Sri Lanka și India…în felul lor caracteristic, cu mult umor și cu zâmbetul pe buze!

 

  • Ce ti-a placut si ce ti-a displacut in India, respectiv Sri Lanka ?

 

A fost pentru prima dată când am ajuns în India și Sri Lanka, două locuri pe care le aveam de mult în 'bucket list'. Sunt două ținuturi interesante, ce au multe lucruri de oferit, chiar dacă la prima vedere pot șoca.Am așteptat cu nerăbdare să descopăr obiceiurile, locurile, oamenii și am fost surprinsă la fiecare pas. India m-a făcut să o iubesc, să mă satur de ea, ca mai apoi să mă facă să o îndrăgesc la loc. Este un loc al contradicțiilor, un loc în care oamenii trăiesc simplu.

De exemplu, într-una din zilele de filmare am văzut cum localnicii spălau farfuriile din care mâncasem noi, cu câteva minute înainte, chiar într-un râu. Am rămas fără cuvinte. Dar viața este altfel acolo, are un alt ritm, o altă vibrație. Îți ia ceva până ajungi să înțelegi această simplitate a lor. Am fost plăcut surprinsă când femeile îmi zâmbeau pe stradă admirativ, cu multă prietenie, chiar dacă nu schimbam un cuvânt cu ele. Un alt lucru pe care l-am apreciat la ele a fost că sunt îmbrăcate în același element vestimentar ce le deosebește de restul lumii, în sari-uri care mai de care mai colorate, unele lucrate manual şi ornate cu broderii sau pietre. Indiferent de clasa din care fac parte, de statutul pe care îl au, toate localnicele poartă bijuterii, de la inele, cercei, la brăţări sau inele de picior și au părul mereu aranjat.

 

  • Cum ti se par concurentii acestui sezon Asia Express?

 

Sunt frumoși, determinați, și aventurieri, din moment ce au acceptat provocarea celui mai dur reality-show. Pe o parte dintre ei îi știam destul de bine, m-am bucurat să îi revăd, iar pe alții i-am cunoscut acolo. Concurenții celui de-al doilea sezon au trecut prin și mai multe provocări, iar India a fost o țară foarte, foarte grea. Așa că ori de câte ori am avut ocazia, i-am încurajat, căci le vedeam partea umană. Pe sticlă suntem toți zâmbăreți și carismatici, însă în 'Asia Express' toate vedetele ajung să fie cunoscute de telespectatori și dintr-o altă perspectivă.

 

  • Care au fost cele mai mari dificultati intampinate de acestia?

 

Sri Lanka și mai ales India sunt doua destinații foarte dificile. Barierele culturale sunt uriașe, condițiile de viață sunt extrem de diferite față de tot ce știm noi, oamenii sunt și ei altfel…Toate astea au fost niște încercări uriașe pentru concurenții noului sezon, iar asta se va vedea în fiecare zi pe care au petrecut-o acolo și în fiecare încercare de a găsi transport și cazare.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare