; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alex_Sonia_Petru Paun_Michaela_Prosan_Fructul oprit

INTERVIU EXCLUSIV. Petru Păun și Michaela Prosan au avut un an fantastic

27 December 2018

După lungi zile de filmări pentru sezonul al doilea, Michaela Prosan și Petru Păun au intrat într-o vacanță bine meritată. Protagoniștii serialului „Fructul oprit' vor reveni pe micile ecrane ale Antenei 1 pe 16 ianuarie, cu noi episoade ale producției.

erialul românesc produs de Ruxandra Ion, difuzat din ianuarie la Antena 1, a fost una dintre surprizele acestui an. Ultimul episod din acest an al serialului a fost difuzat pe 19 decembrie, însă producția revine pe micile ecrane miercuri, 16 ianuarie 2019, de la ora 20.00. Odată cu debutul, au cunoscut succesul și protagoniștii, actori aflați la început de drum Michaela Prosan (Sonia) și Petru Păun (Alex). După un an de muncă multă, Petru ne-a mărturisit: „Într-adevăr este un produs apreciat de public şi cu această ocazie ţin să le mulţumesc celor care ne urmăresc . Nu ştiu dacă va continua sau nu (cu al treilea sezon – n.r.), important este să ne bucurăm de prezent'.

Retrospectiva lui 2018

Așa cum spuneam, pentru Michaela și Petru anul acesta a fost unul plin de evenimente. Ce s-a întâmplat pe plan personal și profesional în viața celor doi ne-au spus chiar ei:

„În plan profesional, evenimentul important a fost filmarea sezonului al doilea al serialului . Personajul Alex Iova va cunoaşte noi dimensiuni ale vieţii, iar pentru mine a fost o provocare să le interpretez. Fanii noştri vor vedea despre ce este vorba la începutul anului 2019.   În plan personal, am trecut prin situaţii unice în cei 31 de ani. Am avut încercări pe care le-am depăşit cu bine, având aproape persoane speciale şi importante', a povestit Petru. Și pentru Michaela anul acesta a fost unul care i-a schimbat viața: „Proiectul din care fac parte în prezent a fost unul remarcabil din multe puncte de vedere. M-a influenţat pozitiv pe partea profesională – filmările pentru au fost şi sunt, pentru mine, un exerciţiu actoricesc fenomenal. Am asimilat o gramadă de lucruri noi într-un ritm destul de alert şi am lucrat cu actori de la care am avut ce învăţa. Acum, după mai bine de un an de muncă la serial, mă bucur că am reuşit să ajung la sufletele celor de acasă şi că fac ceea ce îmi place cu aceeaşi determinare de la început'.

Planuri de viitor

„Nu obişnuiesc să îmi fac planuri şi nici nu-mi setez obiective pe care să le bifez mai apoi. Viaţa mi-a demonstrat că planurile nu funcţionează (în cazul meu), iar din această nefuncţionare am câştigat o înţelegere mai profundă a lucrurilor, incluzând şi lipsa necesităţii planurilor. Dacă eşti vigilent şi prezent, viitorul nu va fi o surpriză. Orice viitor va fi un prezent, iar a învăţa să primeşti noul fără a obiecta este cel mai bun plan de viitor 😊', ne spune Petru, în timp ce Michaela se declară superstițioasă: „Prefer să discut despre proiecte doar în momentul în care se concretizează – sunt mai superstiţioasă, de fel'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare