; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Coperta tvm_DOF3669_diana_oros

INTERVIU EXCLUSIV. Michaela Prosan: „Publicul nu știe multe lucruri despre mine”

03 October 2018

Frumoasa Michaela Prosan (26 de ani) ne-a cucerit odată cu personajul Soniei, căruia îi dă viață în „Fructul oprit', difuzat de Antena 1. Am dorit să o cunoaștem mai bine, iar protagonista serialului ne-a răspuns curiozităților!

 

Michaela, dorim sa te cunoastem mai bine. Ce nu stie publicul despre tine?

Având în vedere faptul că nu sunt de mult timp pe micile ecrane, publicul nu știe multe lucruri despre mine, dar cu siguranță vor exista ocazii să ne cunoaștem mai bine. 😉 Altfel, nici nu știu de unde să încep… sunt anumite detalii care îmi scapă și mie.

Mai ai frati sau surori?

Nu. Sunt singură la părinți.

De la arhitectura ai ajuns la actorie. Cum au reactionat parintii tai si cum te-au sprijinit in aceste schimbari?

Am mai spus și o să mai spun, pentru că mă simt norocoasă din punctul ăsta de vedere, părinții au avut încredere în mine și m-au lăsat să merg în direcția pe care am ales-o. M-au sprijinit și mi-au fost alături atunci când am avut nevoie de sfaturi și ajutor și nu pot decât să le mulțumesc ori de câte ori am ocazia.

Ce proiecte ai avut inainte de serialul de la Antena 1?

Serialul “Fructul Oprit” marchează debutul meu în televiziune. Până să încep să lucrez la acest proiect am jucat în spectacole de teatru, printre care și “Steaua fără nume” de Mihail Sebastian, la Teatrul Elisabeta. A fost spectacolul cu care mi-am dat licența la UNATC. Am lucrat la reclame, videoclipuri și campanii de promovare pentru diferite brand-uri și am încercat, cât am putut, să fiu activă în domeniul acesta.

Cum ai ajuns sa fii protagonista acestui serial?

Am fost chemată la casting și se pare că am fost omul potrivit, la locul potrivit. Există un timing pentru orice, atâta vreme cât îți dorești ceva și muncești în sensul ăsta.

Te regasesti in personajul tau?

În anumite situatii da, în unele nu. Sunt multe lucruri cu care eu nu sunt de acord, dar nu am cum să mă opun pentru că în serial nu este vorba de mine, ci despre Sonia si aici intervine de fiecare dată travaliul actoricesc. 

Cum ai primit vestea ca va fi si al doilea sezon? Te asteptai?

La sfârșitul filmărilor pentru sezonul 1 mi s-a confirmat faptul că va fi și un sezon 2, până atunci au circulat tot felul de zvonuri, dar nimic concret. Mă bucur că avem o continuitate și cred că pentru noi, actorii, e foarte bine ce se întâmplă și unde am ajuns cu proiectul acesta.

Sonia este o persoana complexa cu mari substraturi emotionale. Ce ti-a fost cel mai greu acum in sezonul doi?

Încă nu pot să spun… probabil la sfârșitul filmărilor o să fac această “confesiune”. Sonia este un personaj plin de surprize.

Ce cuvinte iti vin in minte atunci cand auzi Fructul oprit?

Pasiune, muncă, timp.

Esti acum celebra. Te recunoaste lumea pe strada? Ce sentimente ai atunci cand lumea te priveste atent?

Nu mă gândesc prea mult la asta. Uneori sunt atât de prinsă în activitățile mele că uit de tot ce se întâmplă în jurul meu. Sigur, de cele mai multe ori sunt surprinsă plăcut de zâmbete și saluturi calde.

Ai o chimie puternica pe micile ecrane cu Petru. Relatia voastra trece de aceste personaje sau sunteti doar prieteni?

Ăsta a fost și unul din motivele pentru care am ajuns să lucrăm împreună. Faptul că a fost o chimie foarte bună între noi la casting. În afara platourilor de filmare, fiecare e cu timpul și spațiul lui. Asta nu ne împiedică să fim prieteni.

De cand ai inceput acest serial si pana acum care a fost cel mai dificil  moment la filmari?

Țin minte că am filmat câteva duble încercând să surprindem un sărut sub apă și a fost foarte extenuant… Mai sunt și momentele când trebuie să mă încarc și să fac apel la memoria afectivă înainte de o secvență grea. Pot fi destul de solicitante, mai ales când sunt presată de timp.

Ce activitati ai in timpul liber?

Merg la sală, mă plimb mult pe jos, mă uit la filme, mă văd cu prietenii, petrec timp cu Pierre, cățelușul meu.  Nu mă plictisesc niciodată.

In afara de actorie, ce te mai pasioneaza?

Desenul, pictura… muzica- sunt o melomană.

Mai ai si alte proiecte pe langa serial?

Momentan, filmările pentru serial îmi ocupă mare parte din timp.

Esti o femeie foarte frumoasa. Ne poti da cateva detalii despre ritualul tau de beauty?

Pun foarte mult preț pe odihnă. Pentru mine un somn liniștit echivalează cu 10 ședințe la spa și, din când în când, câte o mască hidratantă nu strică. Mai ales după o zi de filmare.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare