; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ilinca Vandici

INTERVIU EXCLUSIV: Ilinca Vandici dezvăluie secretele unei mămici împlinite

09 May 2018

Frumoasa Ilinca Vandici (31 de ani) se împarte cu brio între filmările sezonului 4 al show-ului „Bravo, ai stil! All Stars' de la Kanal D şi băieţelul ei, Zian, de 9 luni. Care este secretul acestei mămici împlinite citiţi mai jos.

 

TVmania: Cum ţi se pare acest sezon special al show-ului „Bravo ai stil'?

Ilinca Vandici: Este exploziv din toate punctele de vedere, pentru că vorbim de cele mai iubite și mai apreciate concurente din istoria show-ului, iar acest statut vine la pachet cu personalități puternice, cu orgolii nebănuite, cu sete de revanșă, cu chef de distracție, cu strategii și, evident, ținute ieșite din comun. Din dorința de a atrage cât mai multe voturi din partea celor de acasă, fetele mai exagerează uneori, însă, din punctul meu de vedere, sunt autentice, iar asta face deliciul privitorilor. Jurații sunt de neoprit, din ce în ce mai exigenţi, din ce în ce mai dornici să șlefuiască stilul concurentelor pe toate planurile.

Cum se înţeleg între ei juraţii (n.r. – Iulia, Cătălin, Maurice şi Raluca)?

Sincer, foarte bine! Evident că au puncte de vedere diferite și fiecare și-l susține, de aici pornesc și controversele, însă una peste alta, se înțeleg de minune, sunt oameni cu pregătire în domeniul modei, sunt o echipă de profesioniști pe care îi admir infinit. Au o energie debordantă, sunt mereu pregătiți pentru orice, au o tolbă imensă cu referințe și cunoștințe, astfel încât fiecare jurizare poate constitui o reală lecție despre stil.

Ce ponturi noi legate de stil ai mai aflat sezonul acesta?

Oooo, în fiecare zi învăț ceva nou. Un exemplu care îmi vine acum în minte este legat de asortarea detaliilor aurii cu cele argintii. Combinație de care m-am ferit mereu pentru că nu știam în ce proporții și sub ce formă trebuie introduse într-o ținută astfel încât ea să fie bună. Acum știu.

Cum ai reuşit să revii atât de repede la silueta de dinainte de a naşte?

Și pe timpul sarcinii am reușit să îmi mențin silueta în limite normale, m-am îngrășat doar 9 kg, din care 4 a cântărit bebe. Am făcut, fac și voi face sport, măcar de 2-3 ori pe săptămână. Lucrez cu un antrenor personal. Încerc să mănânc sănătos în fiecare zi și cel mai important este că îmi hrănesc mintea și sufletul în permanenţă.

În iulie, pe 23, băieţelul tău face un an. Cum s-a schimbat viaţa ta de când a venit el pe lume?

Zian m-a schimbat foarte mult. A venit în viața mea tocmai pentru a mă ponderea din toate punctele de vedere. Sunt mult mai organizată, am mai multă energie, e clar că scopurile vieții mele s-au schimbat datorită lui, am învățat să fiu mai caldă, mai înțelegătoare, mai empatică cu cei din jur. Cred că am devenit mult mai profundă și am scăpat de un strat de superficialitate, văd lucrurile mult mai clar. În plus, am devenit mai altruistă.

Te-ai gândit cum vei sărbători primul lui anişor?

Suntem în curs de organizare a petrecerii. Probabil că vom sărbători în familie, undeva în aer liber. Este un moment important pentru noi, pe care vreau să îl păstrăm în minte și în suflet toată viața.

Cât de mult de ajută soţul tău?

Foarte mult, din toate punctele de vedere, însă nu percep implicarea lui ca fiind un ajutor, asta pentru că o face din proprie inițiativă cu foarte multă dragoste. Momentele pe care le petrece cu bebe sunt absolut savuroase pentru că se răsfață reciproc. Zian îl răsplătește (n.r. – pe Andrei) cu hohote de râs, cu mângâieri și cu cel mai important cuvânt spus până acum „Tata'!

Cum reuşeşti să te împarţi între filmări şi familie?

Până acum am făcut faţă cu brio ambelor planuri din viața mea. Am ajutoare din toate părțile atunci când sunt la filmări. Mama mea s-a mutat la noi de când am născut, soacra mea este în permanenţă lângă noi, socrul meu la fel, nașii lui bebe de asemenea, sora mea vine de câte ori are ocazia. Sincer, e „bătaie' pe prințișor! Zian e înconjurat în permanenţă de toată dragostea din lume, i se oferă extrem de multă atenție și grijă, tocmai de aceea este un copil foarte vesel şi sociabil. În fiecare seară eu sunt cea care îi face băiţă și care îl adoarme.

Ţi-ai programat vreo vacanţă vara aceasta?

Încă nu, suntem genul de familie care trăiește clipa. Vom merge cu Zian pentru prima oară la mare şi la munte pentru că îi place să stea în aer liber. Apoi, dacă vom mai avea timp, probabil că vom merge câteva zile și noi doi undeva la soare. Pe primul loc rămâne bebe, programul îl facem în general în funcție de el.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare