; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

INTERVIU EXCLUSIV Erkan Petekkaya a răspuns întrebărilor revistei „TV Satelit”

INTERVIU EXCLUSIV. Erkan Petekkaya a răspuns întrebărilor revistei „TV Satelit”: „Rolul preferat este cel pe care îl joc în prezent”

10 February 2017

În cadrul unui interviu pe care ni l-a acordat în exclusivitate şi realizat cu ajutorul Kanal D, Erkan Petekkaya, protagonistul serialului „Furtună pe Bosfor', ne-a povestit cum decurg filmările la producţia turcească în care joacă din 2014, dar şi ce va face imediat după ce va termina acest proiect. 

Mai multe site-uri turceşti au anunţat, nu de mult, că Erkan Petekkaya (46 de ani) a fost internat în spital din cauza unei viroze respiratorii, aşa că am fost curioşi să aflăm cum se mai simte actorul.

Veştile despre starea lui de sănătate sunt bune, în schimb nu a vrut să ne dea „din casă' despre ce se va întâmpla cu Cihan, personajul pe care îl interpretează în „Furtună pe Bosfor'.

Producţia turcească (difuzată la noi vinerea de Kanal D) se va termina în ţara de origine în luna iunie, iar Erkan (pe care îl ştiţi şi din „Dila' şi „Trădarea') nu se gândeşte încă la un nou serial, ci doar la o binemeritată vacanţă.

Erkan Petekkaya

TVmania: Cum merg filmările la „Furtună pe Bosfor'?

Erkan Petekkaya: Suntem în grafic. Din acest punct de vedere, echipa de producţie este mulţumită că totul merge fără întârzieri, fără sincope. Totul decurge bine pentru că, la planificarea filmărilor, s-a ţinut cont de cele mai mici detalii.

Cât de mult filmezi pe zi?

Ziua de filmare începe la ora 8.00 dimineaţa, dar o jumătate de ora înainte petrec în cabina de machiaj. Se termină seara, la ora 20.00, însă există o pauză mare, la prânz, de masă. Între scene, când nu filmez, repet pentru următoarea scena. Acasă ajung la ora 21.00. Deci, o zi de filmare nu este deloc uşoară, mai ales dacă filmările durează luni de zile.

Prin ce urmează să mai treacă Cihan?

Producătorii s-ar supăra pe mine dacă v-aş deconspira acum acţiunea. Este împotriva regulamentului de ordine interioară să dezvăluim ce se întâmplă în viitoarele episoade. Uneori se revine asupra scenariului şi se fac unele modificări şi nu ar mai avea sens ceea ce un actor ar fi putut spune.

În general, modificările constau în unele dialoguri care trebuie să dea mai multă relevanţă acţiunii, dar chiar şi dacă nu e aşa, nu trebuie „să dai din casă' :).

Cum te înţelegi cu cele două actriţe noi din ultimul sezon, Mine Tugay şi Sinem Öztürk?

Ne respectăm şi ne ajutăm atât cât se poate, între colegi. Respectul este baza muncii în echipă şi, din acest punct de vedere, pot spune că lucrăm perfect împreună.

Mai multe publicaţii din Turcia au scris că actriţele Nurgül Yeşilçay şi Şükran Ovali au părăsit distribuţia din cauza neînţelegerilor pe care le-au avut cu tine. Cum comentezi acest lucru?

Nu comentez mai mult decât am făcut-o la momentul respectiv şi anume că s-a dat o altă interpretare la ceea ce am vrut eu să spun.

De asemenea, am aflat că, de curând, ai fost internat în spital din cauza unei viroze respiratorii. Cum te simţi acum?

Iarna este anotimpul virozelor respiratorii şi nici eu nu am fost scutit. Însă a trecut cu medicamentaţie corespunzătoare, iar acum sunt bine, sănătos :).

Ce vei face imediat după ce vei încheia filmările la „Furtună pe Bosfor'?

Intenţionez să plec într-o călătorie în Extremul Orient împreună cu fiul şi cu soţia mea.

Ce rol ţi-ar plăcea să interpretezi după Cihan?

Pentru mine, de ceva vreme, rolul preferat este cel pe care îl joc în prezent.  

Ce alte pasiuni ai în afară de actorie?

După cum ştiţi, în afară de actorie, muzica este altă pasiune de-a mea. Când nu filmez şi sunt acasă, cânt, pentru relaxare. Altfel, când abordez muzica la modul profesionist, mă vedeţi pe scenă, la un concert sau sunt în studio, pentru înregistrări.

Revista „TV Satelit' care apare pe piaţă sâmbătă, 11 februarie, conţine un interviu în exclusivitate cu actorul Erkan Petekkaya, Cihan din serialul „Furtună pe Bosfor', difuzat de Kanal D.

Revista „TV Satelit' care apare pe piaţă sâmbătă, 11 februarie, conţine un interviu în exclusivitate cu actorul Erkan Petekkaya, Cihan din serialul „Furtună pe Bosfor', difuzat de Kanal D.

Citiţi interviul în întregime în paginile revistei „TVSatelit' din 11 februarie, precum şi alte informaţii despre emisiunile „Chefi la cuţite' şi „Te cunosc de undeva!', dar şi serialele „Downton Abbey' şi „Kösem'.

 

Alte articole: Continuă circul între Erkan Petekkaya și Nurgül Yeşilçay!

Nurgül Yeşilçay vrea să plece din „Furtună pe Bosfor'

Continuă scandalul în culisele serialului „Furtună pe Bosfor'!

 

Sursa foto: https://www.facebook.com/PetekkayaErkan

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare