; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Diana si alexandru tv mania

INTERVIU EXCLUSIV. Diana și Alexandru revin din 2 septembrie, la Prima, cu „Flash monden”

28 August 2018

Diana Bart (37 de ani) și Alexandru Constantin (30 de ani) revin din 2 septembrie, la Prima, cu emisiunea „Flash monden', aceasta urmând a fi difuzată în fiecare duminică, de la 19.30. Cei doi prezentatori ne-au povestit, cu această ocazie, de ce să nu ratăm noul lor magazin monden, dar şi ce au făcut în vacanţă.

 

Ce aţi făcut vara aceasta?

Diana: „Mie îmi place foarte mult să călătoresc, profit de fiecare zi liberă pe care o am, ca să mă rup de cotidian și să descopăr locuri noi, care să-mi aducă relaxare și bucurie. Și pentru că am avut această vacanţă, până la noul format de emisiune, am tot fugit de acasă. Am mers câteva weekenduri pe litoralul românesc, cu cea mică, am profitat la maximum de soare și de briza mării. Și cum în toate vacanţele o luăm și pe Maira cu noi, încă de când avea 3 luni, am ales din nou Italia, pe care am vizitat-o anul acesta de 3 ori, am fost pe „tocul cizmei', unde am bătut la pas toate locurile minunate: Locorotondo, Alberobello, Polignano a mare, Ostuni, Monopoli şi Lecce. A doua vizită în Italia a fost un weekend surpriză pentru ziua mamei, la Lacul Como și Bellagio, apoi am mai fugit un weekend la Milano.'

Alexandru: „Vara a venit cu o mare provocare pentru mine în ceea ce înseamnă susţinerea designerilor români. Am pus la punct Concept Store-ul din Bucureşti şi platforma online Dorobanti248, unde exact asta fac: promovez designeri romani, dar şi brandul de îmbrăcăminte şi accesorii Constantin Limited. Tot vara asta am intrat în echipa ştirilor Prima unde, în fiecare weekend, de la pupitrul ştirilor, am intrat în casele oamenilor cu noutăţile din sport.

Cum va fi noua emisiune?

Diana: Un format mai dinamic, mai fresh, difuzat în fiecare duminică, în prime time, de la ora 19.30.

Alexandru: Mai fresh, mai dinamică şi potrivită pentru o seară de weekend. Un format nou de emisiune, cu ştiri mondene şi de lifestyle.

Ce aduceţi în plus faţă de „Focus monden'?

Diana: Venim cu un jurnal de știri mondene, într-un decor nou, mult mai viu, mai colorat, materiale scurte, dar incitante, pline de informație și esență. Noi aducem, în continuare și veștile de peste ocean, aflăm la zi tot ce fac celebritățile de dincolo. Bineînțeles că nu lipsesc condimentele, ipostazele surprinse de ochiul nevăzut al paparazzilor. Va așteptăm, așadar, începând cu 2 septembrie, de la ora 19.30, pe Prima!

Alexandru: Interviuri cu cele mai „vânate' vedete din showbizz, filmate în ipostaze aşa cum nimeni nu şi le-ar fi închipuit. Veţi vedea în prima emisiune „Flash monden' şi cum am reuşit să o „angajez' pe Andreea Marin drept şoferiţa mea. Cum a fost cursa, vedeţi duminică seara, pe 2 septembrie.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare