; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

85161533_102056661356380_1518983349663254077_n

INTERVIU EXCLUSIV. Delia: „Cred că veţi descoperi o Delia plină de surprize”

04 March 2020

Show-ul „iUmor' a revenit la Antena 1, sâmbătă, 22 februarie, cu al optulea sezon. Delia (38 de ani) mărturisește că și-a schimbat tactica de jurizare și ne-a dezvăluit că are multe proiecte muzicale pentru acest an.

 

 

Ai 20 de ani de cand ai debutat in showbiz. De câțiva ani, te-ai orientat și către televiziune, făcând parte pe langa Xfactor si din proiectul iUmor. Cum caracterizezi această postură după experiența deja acumulată?

Uitându-mã în urmã, dupã cele 8 sezoane de iUmor, pot sã spun cã nu ne-am schimbat prea mult, nici eu, nici colegii mei de la masa juriului, doar au trecut nişte ani peste noi, în rest, suntem cam la fel. Despre mine, în cel mai nou sezon, care a început pe 22 februarie şi pe care îl puteţi urmãri in fiecare sâmbãtã, de la 20:00, la Antena 1, cred cã veţi descoperi o Delia plinã de surprize, exact ca și concurenții. De multe ori mi s-a spus că am reacții diverse, că nu mai sunt atât de predictibilă, nu am mai dat votul meu de încurajare cum am obișnuit până acum, uneori am fost mai aspră, alteori mai indulgentă, depinde. Nu cred că e o schimbare a mea ca jurat, ci o altă etapă a vieții'

Au trecut deja 7 sezoane. Ce te mai surprinde insa la concurenti?

iUmor e genul de emisiune unde poţi fi surprins mereu. Aici nu poţi spune niciodatã <>, şi asta cred cã ştiu deja foarte bine cei de acasã.       Poate doar în cazul concurenţilor pentru care ajungem sã acţionãm maneta, ei chiar nu pot sã mai vinã la iUmor niciodatã.

Ți-a fost greu să te obișnuiești cu rigorile unui proiect TV? Ce-ți displace, ce ți se pare greu?

Am spus-o mereu şi cred cu tãrie în asta: nu e greu nimic dacă nu îți îngreunezi singur viața. Poate doar programul audiţiilor, faptul cã sunt foarte multe zile pline de filmare, care sunt destul de obositoare, dar ne face plăcere maximă pentru că e un context amuzant. Eu oricum sunt obişnuitã sã nu am o rutinã de zi cu zi, sã tot aparã schimbãri în program, însã în perioada de filmãri încerc, pe cât posibil, sã nu mai adaug nimic altceva în program, ca sã nu încurc lucrurile. E deja tradiţie ca la filmãrile pentru sezonul din primãvarã sã mã prindã ziua mea la filmãri, anul ãsta am avut chiar şi un concert în acea zi, dupã o zi pe platourile iUmor, dar a fost frumos.

Ce ai invatat pana acum de la Cheloo si de la Mihai?

Mihai Bendeac și Cheloo sunt foarte cuminți, drăgălași ( râde). Față de primul sezon de iUmor pentru care am filmat împreună cred că acum sunt mai puține certuri între noi, cred că ne-am maturizat într-un final cu toții. Ca singura prezenţã femininã în juriu iUmor, încep sã le împrumut din obiceiuri J mã transform! E singurul mod în care pot supravieţui!

Te gandesti la un nou concert amplu la Sala Palatului?

Tot ce pot sã vã spun e cã un urmeazã un an plin. Cel mai apropiat concert mare va fi cel de pe 8 martie, „Mulţumesc iubitã mamã', de la Hard Rock Cafe.

Stim ca inainte de filmarile iUmor ai fost in vacanta in Asia. Ce destinatii ai pe lista de dorinte pentru 2020?

Da, am fost în vacanţã în Thailanda şi Singapore înainte sã începem filmãrile pentru iUmor, dar nu pot sã zic cã m-am odihnit, pentru cã am fost în fiecare zi pe fugă, ne-am plimbat foarte mult, am fost extrem de activi. Momentan nu m-am gândit la o altă vacanță, am concerte foarte multe, un album pe care tocmai l-am lansat, dar probabil va urma J.

 

Credit foto: Instagram 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare