; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Delia

INTERVIU EXCLUSIV. Delia: „Copilul din mine nu se astâmpără niciodată!”

19 March 2019

Delia este un artist complex și de succes, singurul ei dușman fiind… timpul! Jurat la „iUmor' și „X Factor', ea reușește totuși să echilibreze balanța între carieră și viața de familie și să ne surprindă cu fiecare apariție. Am vobit cu ea despre proiectele personale și profesionale pe care le are pregătite în 2019 :). 

 

TVMania: „iUmor' este mereu surprinzator prin concurentii sai, care sunt insa elementele care te conving de fiecare data sa oferi un like?

Delia: Like-ul la iUmor vine în urma umorului în sine pe care îl are concurentul respectiv, în primul rând și, poate de multe ori, originalitatea numărului, cu ce vine concurentul nou.

Cum ai primit vestea ca Dan Badea va prezenta alaturi de Serban Copot si de ce crezi ca se potriveste in acest rol?

Noutățile sunt binevenite la iUmor, cred că Dan Badea e omul potrivit la locul potrivit. 

Ce ți-a lipsit cel mai mult în toată această perioadă în ceea ce îi privește pe colegii tăi de jurizare Cheloo și Mihai Bendeac?

Nu mi-a lipsit nimic în perioada filmărilor pentru cel de-al șaselea sezon iUmor, în afară de timpul liber! A fost o perioadă extrem, extrem de plină și filmările sunt destul de obositoare. Din fericire, ne face plăcere maximă pentru că e un context amuzant. 

 

„Întotdeauna am fost un om liber'

 

  1. Se spune că artiștii au suflet de copil. Când este cel mai activ copilul din tine?

Copilul din mine e activ în proporție de 90% cam tot timpul. Nu se potolește, nu se astâmpără niciodată!

Este un loc pe care îți dorești totuși să îl vizitezi și încă nu ai ajuns acolo?

Sunt multe locuri în care îmi doresc să ajung și nu am fost încă: Machu Picchu, Cape Town din Africa, anumite locuri din America, Noua Zeelandă, Islanda. Foarte multe locuri…

Eşti percepută drept o fire nonconformistă, rebelă. Aşa ai fost dintotdeauna?

Întotdeauna am fost un om liber, un suflet liber. Nu știu dacă sunt nonconformistă, dar eu prin rebel înțeleg liber, nu este alt sens pentru mine – e un termen mult mai cald și mai firesc – a fi liber.

 

„Acadelia', conceptul în sine e mult prea frumos și merită văzut în întreaga țară'

Pregătești primul tău turneu național. Cum ai de gând să îți surprinzi spectatorii?

Vor vedea dacă vor fi acolo și vor simți ce am simțit și noi în cele trei spectacole de la Sala Palatului din București. Îi sfătuiesc să nu rateze pentru că o ocazie bună cu care nu te întâlnești prea des, în care unul dintre cele mai frumoase concerte vine la tine, în orașul tău.

Și cum ai luat decizia de a pleca în turneu?

Păi ne-am gândit că „Acadelia', conceptul în sine e mult prea frumos și merită văzut în întreaga țară. Dacă mulți oameni nu pot veni în București, vrem să îi surprindem și să mergem noi în orașele lor. Ne vedem la Timișoara, de Dragobete (24 februarie, Sala Constantin Jude) și va continua cu orașele Craiova (1 martie, Sala Polivalentă), Galați (8 martie, Sala Sporturilor), Buzău (9 martie, Sala Sporturilor), Bacău (15 martie, Teatrul de vară), Brașov (23 martie, Sala Sporturilor) și Piatra Neamț (16 martie, Sala Polivalentă). Biletele pentru toate show-urile vor fi disponibile exclusiv pe http://bilete.deliaofficial.ro/.

 

„Primul meu concert, a fost cu N&D, undeva cred că pe plajă'

Evoluția ta de-a lungul anilor este surprinzatoare! Îţi aminteşti de primul tău concert?

Da, categoric! Îmi amintesc primul meu concert, a fost cu N&D, undeva cred că pe plajă, în Mamaia și eram uimită că atâția oameni s-au strâns la scenă să ne vadă, deși noi nu eram atât de cunoscuți în perioada aia. 

Declarai ca inca mai ai multe de spus. Ce planuri profesionale mai ai pentru acest an? Ne poti dezvalui macar o mica surpriza?

Lucrez la album, suntem în pregătiri pentru turneu, mai multe nu știu să vă spun pentru că nu știu ce fac, o să vină pe parcurs ideile și o să le prioritizez.  

Declarai anul trecut că „E un disconfort să fii o persoană cunoscută, e un disconfort şi pentru tine, şi pentru cei de lângă tine. Pentru că oamenii au senzaţia că odată ce eşti cunoscut eşti disponibil tuturor oricând, la orice oră'. În ultimul an ce te-a consumat cel mai mult?

Cred că m-am plâns destul de mult de chestia asta și e ciudat că mi-am ales tocmai meseria asta, însă nu cred că ar trebui să aibă legătură ce fac pe scenă cu ce sunt în viața mea de zi cu zi – om normal. Nu e o chestie pe care le-o pot cere oamenilor, nu ai cum să ceri fiecărui om să nu te mai privească insistent sau să nu chicotească pe la colțuri sau să nu strige sau nu știu. Nu, nu poți controla reacțiile oamenilor. În schimb, poți să îți modifici tu, lucrând la felul în care gandești și cum percepi chestia asta. Acolo e de lucru. Cumva să mă obișnuiesc cu ideea și să nu fac îmi fac viața mai grea din cauza asta. E de cum privesc eu, cred, mai mult decât modul în care privesc ei, pentru că oamenii și reacția lor nu ai cum să o schimbi. Pot doar să umblu la ce simt eu, atât.

 

Nu știu dacă m-a schimbat rolul de mătușă'

Ești mătușică pentru a doua oară. Cum te-a schimbat acest rol?

Nu știu dacă m-a schimbat acest rol. E o bucurie și o plăcere enormă să stau să o observ pe Jessie cum se dezvoltă, cum interacționează și cum descoperă lumea.

Când ai ocazia cum o ajuti pe Oana?

Când am ocazia să o ajut, o ajut. Nu prea am această ocazie pentru că sunt mult plecată, dar când pot, sunt acolo!

„Suntem într-un echilibru normal'

Am văzut că soțul tău îți este și cel mai bun prieten. Cum reușește Delia, omul, nu artistul, să depășească momentele de cumpănă din viața sa alături de partener?

Nu am avut momente de cumpănă. Pot să spun că suntem într-un echilibru normal de oameni normali, firești, fără ups and downs. Nu am avut momente de cumpănă în viața mea alături de partener. Viața noastră este una cât se poate de liniștită și firească. 

Pentru ce îl admiri cel mai tare pe soțul tău și cum reușiți să „împletiți' viața profesională cu cea personală. Aveți reguli?

Nu avem nicio regulă. Îl admir pentru spiritul lui nu neaparat competitiv, cât pentru spiritul său de supraviețuitor. E un om care se adaptează în orice context, cu orice îi oferă viața. E extrem de adaptabil.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare