; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gina Pistol

INTERVIU EXCLUSIV. Cum s-a adaptat Gina Pistol condițiilor din Asia

29 March 2018

Înainte de marea finală a emisiunii „Asia Express', care va avea loc pe 3 aprilie la Antena 1, Gina Pistol, adepta un stil de viaţă sănătos, ne-a povestit cum a reuşit să se adapteze condiţiilor de la „Asia Express'.

 

Socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea… din Asia, asta a simţit pe pielea ei Gina Pistol (36 de ani) atunci când a ajuns în Thailanda, Laos, Cambodgia şi Vietnam, ţările în care au avut loc filmările penstru emisiunea de la Antena 1.

„Când am plecat în Asia, mi-am anunțat colegii de echipă că îmi voi lua coarda și costumul de antrenament, dar majoritatea au fost destul de sceptici când m-au auzit. Antrenoarea mea mi-a dat un program de exerciții, dar nu m-am gândit niciodată că nu voi avea timp măcar 30 de minute pentru asta. Le-am luat degeaba! În ceea ce privește mesele, la început am fost toți foarte încântați de varietatea de bucate și de gustul lor diferit, dar după două săptămâni de orez și noodles ne cam săturasem și începuse să ne lipsească mâncarea de acasă. Acum m-am reapucat de antrenament, de dietă, am început din nou să mănânc ce trebuie și deja se văd rezultatele!', ne-a povestit ea.  

Obrazul subţire cu somn se ţine

Frumoasa vedetă a Antenei 1 recunoaşte că are şi ea câteva plăceri vinovate şi că, din când în când, nu se poate abţine să nu mănânce „cartofi prăjiți', „mini-amandine' și „clătite cu cocos asiatice'. În plus, ea crede că un ten frumos se întreţine, în primul rând, cu mult somn, lucru de care nu prea a avut parte în Asia.

„Aveam doar o zi liberă pe săptămână, în care nu știam ce să fac mai repede: să îmi reorganizez bagajul, să mă relaxez, să vizitez locurile în care mă aflu, să mănânc sau să mă odihnesc. Am avut seri în care dormeam 3 ore pe noapte, apoi mă trezeam să mă pregătesc, pentru că eu începeam programul înaintea concurenților. „Asia Express' a fost un proiect dur, dar și foarte frumos!', ne-a mărturisit ea.

Fără răsfățuri culinare

Gina Pistol filmează în prezent la sezonul 5 al emisiunii „Chefi la cuţite', dar să nu credeţi că gustă din tot ce prepară bun concurenţii.

 „Toți au impresia că la filmări ne înfruptăm din toate preparatele pe care le pregătesc ei, dar nu este deloc așa. Pentru că programul este încărcat, fiecare își ia pauză de masă atunci când are timp, iar ,,răsfățul culinar' stă de cele mai multe ori într-o farfurie de roșii proaspete și brânză de capră', a declarat prezentatoarea.

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare