; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Elena Udrea is Marius Saizu

Interviu exclusiv cu Elena Udrea, în prima ediție a emisiunii “Dosarele DNA”

07 October 2015

Emisiunea Dosarele DNA' revine joi, 8 octombrie, de la ora 21.00, la Prima TV, cu un nou sezon, iar moderatorul Marius Saizu promite că, și în această toamnă, va analiza și prezenta pe înțelesul telespectatorilor marile dosare investigate de Direcția Națională Anticorupție (DNA).

Elena Udrea is Marius Saizu

„Cazurile anchetate de DNA reprezintă o componentă importantă a vieții politice și sociale românești. Prin această emisiune, ne-am propus să analizăm cele mai interesante cazuri și să prezentăm toate informațiile disponibile despre marile anchete aflate în desfășurare. Și în noul sezon vom avea imagini în exclusivitate, declarații ale procurorilor care au investigat cazurile și punctele de vedere ale celor anchetați sau condamnați', declară prezentatorul emisiunii Marius Saizu.

Dosarele DNA_macheta

În prima ediție din cel de-al doilea sezon, Marius Saizu o are invitată în studioul Prima TV pe Elena Udrea, deputat și fost ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului. Fostul candidat la funcția supremă în stat va vorbi, într-un interviu în exclusivitate, despre dosarele în care este anchetată de DNA și despre cele 72 de zile petrecute de arest. Elena Udrea a mărturisit pentru echipa emisiunii, că știa că va ajunge în spatele gratiilor, chiar dacă ea se consideră nevinovată, si de aceea când a ajuns la audieri era pregătită să meargă în arest.

Aflați cum au decurs pentru Elena Udrea cele 72 de zile petrecute în arest preventiv și dacă mai are încredere în justiție și în DNA joi, 8 octombrie, începând cu ora 21.00.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare