; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Anamaria marinca 1

Interviu exclusiv cu Anamaria Marinca, despre seria „Marte” (Nat Geo)

13 November 2016

Din 13 noiembrie, National Geographic transmite – în 171 de țări şi 45 de limbi – seria-documentar „Marte', o poveste cu Anamaria Marinca, despre colonizarea Planetei Roşii. Produs de National Geographic şi Ron Howard şi Brian Grazer („Apollo 13'), proiectul TV are 6 episoade, îmbină stilul documentar cu ficţiunea şi începe în 2033, când primul echipaj uman aterizează, în naveta Daedalus, pe a patra planetă de la Soare. Printre astronauţi se află şi exobiologul şi geologul rus Marta Kamen (Anamaria Marinca).

anamaria-marincaÎn octombrie, actriţa româncă ne-a povestit cum a fost la filmările producţiei marca National Geographic, care a fost cea mai mare provocare pentru ea şi cât de mult vrea să ajungă şi ea pe altă planetă. Citiţi mai jos interviul integral cu actriţa.

 

„TVmania': Care a fost cea mai mare provocare pentru tine în cadrul proiectului?

Anamaria Marinca: Supravieţuirea, la propriu şi la figurat. Am filmat la Budapesta în studiouri, într-un mediu protejat, dar toate imaginile de exterior au fost filmate în mijlocul deşertului Sahara, cu temperaturi foarte ridicate, în costume care nu erau neapărat potrivite pentru temperaturile respective. A fost o aventură pentru actori şi pentru toată echipa.

 

Ce impact a avut acest proiect asupra ta, ţi-a schimbat cumva percepţia asupra mediului înconjurător?

Asupra mediului înconjurător, problemelor cu care ne confruntăm, nu neapărat din punct de vedere politic, cred că suntem foarte prinşi de probleme mai puţin importante decât locul în care trăim şi calitatea vieţii şi posibilitatea continuării acestei existenţe aşa cum o ştim noi. Nu cred că mulţi dintre noi îşi dau seama de pericolul în care se află planeta Pământ. Şi de efectul pe care acţiunile noastre îl au asupra mediului înconjurător.

 

Ţi-ai dorit vreodată să călătoreşti în spaţiu, pe altă planetă?

Poate.


Ai accepta un drum dus spre Marte? De ce?

Aş accepta dacă ar fi singura soluţie. Şi e posibil să fie unica soluţie. Nu ştiu dacă în timpul vieţii mele, dar pentru generaţiile următoare s-ar putea ca planeta Marte să fie unica soluţie de a supravieţui.

 

Votează şi TVmania te premiază!

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

1. Care sunt cele 6 părți ale seriei „Marte' de la National Geographic Channel

2. Serialul „Marte', cu Anamaria Marinca, vine în noiembrie la National Geographic

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare