; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gina Pistol 2

INTERVIU EXCLUSIV. Am aflat ce face vara aceasta şi cum se menţine în formă Gina Pistol

29 June 2018

Frumoasa Gina Pistol (36 de ani) este ocupată vara aceasta. Prezentatoarea va începe filmările la cel de-al şaselea sezon al show-ului culinar „Chefi la cuţite' şi, drept urmare, va avea vacanţă printre picături. Vedeta Antenei 1 va putea fi văzută şi în cadrul reality show-ului „Poftiți pe la noi: Poftiți la Nea Mărin', care va începe pe 8 iulie. Iar dacă eraţi curioşi să ştiţi ce face de arată aşa bine, citiţi mai jos.

 

Ce planuri de vacanţă ai vara aceasta?

Vara aceasta vom fi pe platouri, căci vom începe filmările sezonului 6 „Chefi la cuțite'. Deși nu mi-am planificat încă o vacanță, sper să plec 2-3 zile prin țară, sau în mici city break-uri. Am nevoie de natură, de un loc cât mai departe de agitație, un loc unde să-mi încarc bateriile și să mă relaxez.

Te vom vedea şi în emisiunea „Poftiţi în vacanţă: Poftiţi la Nea Mărin , care începe pe 8 iulie? Ce te-a pus durul Nea Mărin să faci?

De fiecare dată când sunt implicată în acest proiect îmi propun să tratez sarcinile într-un mod mai relaxat, dar mă trezesc de cele mai multe ori că mă implic din ce în ce mai mult. A fost foarte mult de muncă, iar datorită faptului că am lucrat prin rotație am ajuns să fac echipă cu fiecare în parte. A fost frumos, pentru că suntem buni prieteni, așa că munca a fost compensată și de distracție.

Cum arată în prezent regimul tău alimentar şi de exerciţii?

Din păcate, în ultima vreme, nu am mai avut timp să mă țin de dietă sau de antrenamente, însă când voi avea o perioadă mai liberă mă reapuc de rutina mea. Am realizat că un stil de viață echilibrat mă face să mă simt mult mai bine, atât fizic, cât și psihic. De obicei, îmi propun să ajung de trei ori pe săptămână la sală, iar la fiecare antrenament respect un set de exerciții pe care mi le-a recomandat Carmen Fit. Sunt conștientă și de faptul că alimentația este foarte importantă. Nu poți obține rezultate în sală dacă nu ai un regim alimentar echilibrat, care să îți susțină efortul fizic. Cred într-un regim organizat, cu 3 mese și 2 gustări, care te ajută să îți organizezi alimentația. Astfel nu mai ești tentat să trișezi sau să ,,ciugulești' pe parcursul zilei.

Ce îţi place să faci când vrei să te relaxezi şi să uiţi de toate?

Să ascult muzică, să mă uit la serialele mele preferate sau să beau un pahar de vin și să ascult natura. Poate că pentru mulți sunt lucruri banale, nesemnificative, dar pe mine mă încarcă și îmi dau o stare de bine.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare