; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

The Murders, Block 1, ep. 101, Day 12, October 24, 2018, Vancouver, BC

INTERVIU. Dylan Bruce, despre serialul „Crimele”: „Această producție are personaje puternice”

04 July 2019

Noul serial de investigații criminalistice care va fi difuzat pe postul DIVA începând din 14 iulie, de la ora 21.00, este localizat în vibrantul Vancouver și urmărește viața personală și profesională a lui Kate pe măsură ce investighează cazuri complexe, care îi vor testa principiile și loialitatea.   

Detectivul Nolan Wells (Dylan Bruce) este partenerul lui Kate în cadrul departamentului de omucideri. Nolan este un detectiv cu experiență, arătos și cu un umor care ascunde trauma resimțită în urma divorțului dificil de care a avut parte. Nolan acceptă fără entuziasm să fie partenerul lui Kate după ce fostul ei camarad a fost ucis. A muncit foarte mult să ajungă în această funcție și crede că avansarea lui Kate miroase a nepotism, chiar dacă probele demonstrează contrariul. Împreună lucrează echilibrat, în ciuda atracției care le complică relația. 

Dylan Bruce a oferit un interviu postului DIVA despre noua producție pe care urmează să o vedem pe micile ecrane din România:

 

 

Spune-ne ceva despre tine!

Dylan Bruce: Sunt din Vancouver, B.C. Canada, dar am trăit aproape jumătate din viață în Statele Unite.

Când ai descoperit actoria?

Dylan Bruce: M-am îndrăgostit de actorie în primul an de la universitate și de atunci am știut că asta îmi doresc să fac.

 Care a fost prima impresie când ai citit scenariul pentru serialul Crimele?

Dylan Bruce: Prima impresie a fost că această producție are personaje puternice și o desfășurare a acțiunii pe care nu o poți anticipa. Este imprevizibil.

 De ce trebuie să ne uităm la serialul Crimele?

Dylan Bruce: Serialul merită urmărit. Are o abordare foarte interesantă și actuală asupra investigațiilor criminalistice. 

 Cum se diferențiază acest proiect de celelalte proiecte în care te-ai implicat?

Dylan Bruce: Pe lângă acțiunea surprinzătoare și personajele bine conturate, acest serial este diferit de alte producții și datorită coloanei sonore, a muzicii. Veți vedea cum muzica vă va purta prin acțiune. 

Care sunt calitățile pe care le apreciezi cel mai mult la personajul tău, Nolan Wells?

Dylan Bruce: Cel mai mult îmi place că Nolan are un exterior dur, de Teflon, dar cu o inimă mare. 

Ai un mesaj pentru publicul din România? 

Dylan Bruce: Urmăriți serialul Crimele, din 14 iulie la DIVA! Vizionare plăcută! 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare