; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dan Sucu   Imperiul Leilor

Dan Șucu („Imperiul leilor”, Pro TV): „Am venit de acasă cu gândul de a investi într-o anumită direcție”

25 February 2021

Dan Șucu, omul de afaceri care deține lanțul Mobexpert, este unul dintre leii noului sezon „Imperiul leilor' de la Pro TV, difuzat în fiecare miercuri de la ora 20.30. 

Conform spuselor afaceristului, în cazul lui socoteala de acasă nu s-a potrivit cu ea din târg. Cum a fost pentru el experiența din arena leilor ne-a dezvăluit într-un interviu scurt, dar curpinzător.  

 

TVMania: Ce v-a făcut să participați la „Imperiul leilor'?

Consider că tinerii români ar trebui să aibă cu adevărat inițiativă, să-și dorească să fie antreprenori. Sper ca această emisiune să-i ajute să se mobilizeze.

Au apărut planuri de afaceri pentru care v-ați felicitat că luați parte la acest show?

Am găsit multe afaceri interesante. Eu am venit de acasă cu gândul de a investi într-o anumită direcție, o direcție de produse care sunt în sinergie cu afacerea mea de bază, dar am făcut și investiții în alte zone, de care sunt mândru și care mi-au plăcut.

Cum vi s-au părut oamenii care au venit la selecții? (Optimiști, curajoși, aerieni J?)

Potențialii mei parteneri de business mi s-au părut bine pregătiți. Sunt convins că sunt multe lucruri pe care ar putea să le învețe de la mine, dar sunt și multe lucruri pe care eu le-aș putea învăța de la ei. Mă aștept ca pe măsură ce va exista o urmărire a acestor investiții, toți cei care vor vedea că ele sunt cu adevărat realizate, la următoarele sezoane vor participa din ce în ce mai mulți doritori de investiție, din ce în ce mai pregătiți.

La ce să ne așteptăm de la acest sezon?

De la acest nou sezon Imperiul Leilor vă puteți aștepta la investiții masive.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare