; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dan Negru s-ar muta înapoi la Timişoara

13 October 2010
Show-urile prezentate de Dan Negru la Chişinău au audienţe foarte mari.

Show-urile prezentate de Dan Negru la Chişinău au audienţe foarte mari.

Dan Negru duce în continuare greul divertismentului la Antena 1 prezentând două emisiuni, marţea, Plasa de stele', şi miercurea, deja celebra Te pui cu blondele' (cea mai longevivă emisiune de divertisment a Antenei 1). Dacă vreţi să ştiţi cine nu a gustat farsele lui Dan Negru la Plasa de stele', dacă prezentatorul vrea să se mute în Moldova şi care este cea mai de succes' meserie a lui, citiţi în interviul de mai jos.

.

Ce vedetă, căreia i-ai facut o farsă, s-a supărat foarte tare pe tine?

Au fost câţiva politicieni foarte importanţi care au insistat să nu difuzăm farsele cu ei. Au fost chiar presiuni serioase şi asta m-a uimit. Am descoperit o lume politică fără simţul umorului. Cei din opoziţie sunt la fel de obtuzi ca cei de la putere.

Pe cine ai invitat la Te pui cu blondele' şi ţi-a refuzat invitaţia?

Sunt multe nume cunoscute care mi-au cerut întrebările în avans, dar mi-ar fi greu să le dezvălui numele lor acum, ar fi lipsă de fair-play din partea mea. Fiind un show tip quiz, un show de cultură generală, e normal ca unii sa aibă o oarecare teamă.

Ai spus, la un moment dat, că vrei să-l vezi la Te pui cu blondele' pe Botezatu. În cele din urmă a venit, acum pe cine mai ai în vizor şi vrei neapărat să participe la emisiune?

E pregătită o listă interesantă, acum suntem în negociere cu ei, dar până nu vor accepta oficial, n-am să le pot spune numele.

Am citit că ai vrea să te muţi în Republica Moldova. E adevărat?

Baliverne de tabloid. Mi-e deajuns că m-am mutat la Bucureşti. Nu cred că aş mai suporta şocul unei alte mutări. Mai degrabă ne bate gândul să ne întoarcem acasă la Timişoara. E adevărat, am show-uri în Chişinău, dar pentru asta s-au inventat avioanele.

Apropos de Chişinău, mai prezinţi în perioada următoare vreo emisiune aici?

Da, două formate internaţionale. Zilele trecute am avut premiera unuia, Deal or not deal', şi audienţele au fost zdrobitoare, ca în România vremurilor bune, când audienţele pe divertisment nu coborau sub 20 puncte rating. Astăzi aşa e acolo.

Mai ai resurse să faci două emisiuni la Antena 1 şi să faci din nou naveta Bucureşti-Chişinău?

Îmi place că se face televiziune, nu e o corvoadă pentru mine asta şi ce învăţ acolo pun în practică aici şi viceversa. E un mare avantaj asta şi i-aş sfătui pe toţi colegii mei de breaslă să încerce schimbul de experienţă. Îţi deschide mintea.

Când mai ai timp şi pentru familie? Ce mai face fetiţa ta?

Le iau cu mine adeseori la Chişinău, aşa că stăm mult timp împreună.

Cum te descurci cu meseria de tătic?

O descopăr zilnic, pas cu pas. E cea mai de succes meserie. Meseria din faţa televizorului e trecătoare, cea de tătic e pe viaţă.

.

Un cuplu tată-fiu, în premieră la Te pui cu blondele'

Astăzi, 13 octombrie, de la 20.30 la Te pui cu blodenele', un om de afaceri de origine evreiască, cu o carieră de succes, pe nume Eric Behar, şi-a adus fiul de numai 11 ani în competiţia cu armata de blonde a lui Negru. Cum aşchia nu sare departe de trunchi, micuţul Michael e determinat să dovedească că a moştenit inteligenţa tatălui său. Chiar dacă este încă foarte tânăr, Michael se poate lăuda cu un bagaj considerabil de cunoştinţe generale.

.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare