; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cristina Batlan, Musette   Imperiul Leilor (3)

INTERVIU. Cristina Bâtlan, despre „Imperiul leilor” (Pro TV): „Am rezistat cu greu multor propuneri”

17 February 2021

Imperiul Leilor a revinit, la PRO TV, cu un nou sezon. Oameni de afaceri puternici își asumă rolul de investitori și vor susține business-uri la început de drum, dar vor încerca și să le arăte tinerilor antreprenori că dificultățile în afaceri pot fi depășite. Unul din leii care se află în Imperiul Leilor este Cristina Bâtlan, fondatoarea brandului de încălțăminte Musette.

Cristina Bâtlan a vorbit cu noi despre noul sezon, despre cum au decurs filmările în timp de pandemie și dacă a inspirat-o cu ceva propunerile oamenilor care s-au prezentat în fața ei.  Pe Cristina o puteți vedea în fiecare miercuri seara, de la 20.30, la Pro TV, în „Imperiul leilor'. 

TVMania: Ce v-a făcut să participați la „Imperiul leilor'?

 Cristina Bâtlan: Dorința de a întâlni antreprenori cu idei inovative, de a întâlni și susține femei antreprenor, în parcursul lor către succes. Dar și dorința de a descoperi afaceri interesante care se potrivesc cu personalitatea mea.

Cum au decurs filmările?

Timpul petrecut la filmări a fost unul de foarte bună calitate, echipa extrem de bine pregătită, profesioniști adevărați, care îți dau sentimentul de securitate, că niciodată nu greșești. Cu totul a fost o experiență perfectă.

La ce să ne așteptăm de la acest sezon?

Cred că este un sezon interesant și cred că oricâte lucruri știi încă mai ai de învățat. Ne-am surprins propria personalitate în ipostaze noi, au fost multe provocări, am rezistat cu greu multor propuneri de investiție.

Au apărut planuri de afaceri pentru care v-ați felicitat că luați parte la acest show?

Am descoperit câțiva concurenți cu mare potențial, care se potrivesc cu ceea ce cred despre viitor, piață, consumator, produs, într-o armonie perfectă cu valorile mele. Mă bucur că am fost aici și i-am întâlnit, probabil că nu aș fi avut ocazia să-i cunosc altfel.

Cum vi s-au părut oamenii care au venit la selecții? (Optimiști, curajoși, aerieni J?)

Concurenții au fost diferiți: unii păreau extraordinar de sensibili, dar, până la urmă, ne-au demonstrat că au forță, tenacitate și încredere.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare