; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cornel ilie by matei buta   Copy

INTERVIU. Cornel Ilie: „2017 a fost un an ca al lui Făt-Frumos”

03 January 2018

Cornel Ilie, vocalistul trupei Vunk, ne-a povestit cum a fost anul 2017 pentru el, ce planuri profesionale și personale are, dar și cum urmează să ne surprindă anul acesta alături de trupa Vunk.

 

„TVMania': Privind în perspectivă cum a fost anul 2017 pentru tine?

2017 a fost un an ca ca al lui Făt-Frumos, am evoluat într-un an cât în alți trei:) S-au întâmplat multe, a trecut repede, dar cu împliniri, cu situații surprinzătoare, în sensul bun, am întâlnit oameni frumoși, iar asta cred că este cea mai mare realizare, mai importantă decât cele profesionale.

Pe latură artistică am lansat un album nou, ‘Extrovertit', am făcut un concert, Secretul tău', care a depășit, din nou, standardele de a face spectacol în România, am realizat o premieră, lansând primul clip filmat în live, pe Facebook, pentru piesa Camera ei', plus alte patru single-uri, dintre care două duete, cu Irina Rimes și Alina Eremia.

„TVMania': A rămas ceva ce îți propusesei să faci și nu ai reușit? Dacă da, ce anume?

   A mai rămas, tot timpul rămâne, pentru că mereu îmi propun să fac multe. Dar e ok să rămână și lucruri sau idei restante, pentru că poate vine o vreme în care sunt mai pregătit pentru ele. Mi s-a mai întâmplat și am învățat că timingul este foarte important.

„TVMania': Anul acesta ați lansat albumul „Extrovertit' pentru anul viitor ce planuri aveți?

  Anul viitor, cele mai importante momente sunt că ne-am propus să punem în scenă un concert simfonic – rock, inspirat din repertoriul nostru, plus un documentar despre toată istoria trupei noastre, dar construit pe un subiect foarte surprinzător.

„TVMania': Aţi şi colaborat cu diverşi artişti pentru piesele voastre. Care sunt următorii pe lista?

   Lista este mereu lungă și deschisă. La anul sper să spargem gheața' lucrând cu artiști din alte genuri muzicale, decât cele pop sau rock.

„TVMania': Dar concertul la Sala Polivalentă va mai fi?

  Ideea concertului nostru anual de gală rămâne. Zilele astea hotărâm dacă îl facem tot la Polivalentă sau nu. Depinde de conceptul special pe care îl gândim pentru spectacol și să vedem în ce gen de locație poate fi cel mai bine pus în scenă.

„TVMania': Pe lângă muzică, mai ai şi alte pasiuni, printre acestea numărându-se şi aceea de a scrie. Știm că la un moment dat ai început să scrii un roman, ce şanse sunt să îl vedem în format tipărit?

 Asta este una dintre ideile rămase restante despre care vorbeam la început:)

„TVMania': Ce a însemnat pentru tine expriența „Românii au talent'?

 A fost o propunere venită pe neașteptate și de la care am învățat foarte multe și despre mine și despre ceilalți. Am avut bucuria să merg și în caravana pentru preselecții și să particip și la filmarea show-urilor.

Oamenii vor să fie ascultați, să găsească oameni care să creadă în ei, își caută locul, iar scena de la Românii au talent' este perfectă pentru așa ceva. Am nimerit și în anul în care românii din străinătate au fost încurajați să se înscrie și au venit cu niște povești copleșitor de interesante. Pe lângă asta, am fost fascinat de câteva dintre numerele pe care le-am descoperit și sunt foarte mândru că am putut fi de ajutor la un astfel de proiect care este despre oameni și visele lor.

Îmi place foarte mult să cunosc oameni noi, să îi observ cum gândesc, ce simt și prin ce trec până ajung să aibă curajul să se exprime prin talentul lor.

 

 

„TVMania': Ai planuri de vacanță în viitorul apropiat? Dacă da, la ce destinație v-ați gândit și de ce?

  O să căutăm o destinație în Europa, de data asta. Anul trecut am fost în Sri Lanka, dar acum vrem să mergem mai pe-aproape, să vizităm orașe, nu destinații exotice.

„TVMania': Ce dorințe ai pentru anul 2018?

 Să mă surprindă cel puțin la fel de frumos, să vină cu amintiri frumoase pentru noi toți, să fie un an în care să ajutăm România mai mult decât am făcut-o, noi toți, în 2017.

 

 

Credit foto: Mihai Buta

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare