; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ana casian profu

INTERVIU. Aida Economu, despre noul sezon „Profu`”: „Cu difuzarea ne-a încurcat puțin această pandemie”

09 February 2021

 

Cel de-al doilea sezon al serialului  „Profu`’ ajunge pe micile ecrane la Pro TV din 11 februarie, de la ora 21.30. Protagonista serialului, Aida Economu, ne-a povestit puțin despre noutățile cu care se întoarce producția și cum a fost pentru el perioada pandemiei. 

  • TVMania: Ați început filmările în 2020, înainte de pandemie. Totuși, lumea a luat o pauză ulterior. Ați reluat filmările apoi?

 

Aida Economu: Am început filmările pentru sezonul 2 pe 5 Ianuarie și le-am terminat pe 3 Martie, conform calendarului inițial gândit de producție. Am filmat 6 zile pe săptămână din motive logistice ce țineau de locație, echipă și disponibilitate, nicidecum din pricina virusului, dar e adevărat că în ultimele două săptămâni de filmare producția începuse să se îngrijoreze că nu vom reuși să terminăm conform planului. Am reușit și am avut chiar și un wrap party.

 

  • V-ați confruntat și cu dificultăți din cauza pandemiei, cu schimbări în ceea ce privește scenariul sau filmările?

 

Zero în ceea ce privește scenariul sau filmările. Cu difuzarea ne-a încurcat puțin această pandemie. Puțin.

 

  • Ce ne va aduce al doilea sezon? 

 

O continuare/concretizare a flirtului dintre Ana și Mișu, ceva școală, câteva crize existențiale adolescentine, un Prof mișto și o Profă complice. Și mai ales o distribuție aleasă pe sprânceană.

 

  • Cum a fost pentru tine 2020?

 

Am mai spus-o (cu oareșcare jenă), a fost un an bun, mai ales profesional. Industria în care activez eu este una extrem de imprevizibilă și îndrăznesc să spun cam șubredă – local vorbind, firește. S-a întâmplat ca în 2020 să fie generoasă cu mine. Vedem mai departe.

 

  • Și ce planuri și dorințe ai pentru 2021? 

 

Planuri nu îmi fac mai niciodată, iar dorințele nu le spun din superstiție. Altfel, sper să revenim ușor la un trai normal, fără măști (medicinale sau de oricare alt fel), distanțare și îngrădire'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare