; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adela popescu

INTERVIU. Adela Popescu: „Pot spune că plecarea lui Radu a fost una dintre cele mai grele din ultimii ani”

22 April 2020

Am stat de vorbă cu Adela Popescu, prezentatoara emisiunii de la „Vorbește lumea' (Pro TV), care ne-a mărturisit cât de greu i-a fost după ce soțul ei, Radu Vâlcan, a plecat la filmările emisiunii „Insula iubirii' în Republica Dominicană și cum reușește să se relaxeze în această perioadă. 

 

Cum ai luat decizia de a prezenta emisiunea Vorbeste lumea de acasa?

Cred că uneori în viață unele lucruri se întâmplă pentru că așa trebuie . Cam așa și cu această decizie. Noi luăm foarte în serios recomandările specialiștilor de a sta în casă și chiar și când mergeam la emisiune, eu și Cove stăteam în colțuri diferit din platou. 

Cu toate acestea, eu sunt într-o situație specială, în această perioadă: mama a răcit, chiar la începutul acestei perioade, și mama lui Radu ne-a ajutat cât de mult a putut. Așa că am găsit o metodă de a încerca să fim sănătoși, dar și de a ne face meseria. Practic, așa cum fac toți cei din țară.

Care este cea mai dificila parte din aceasta noua postura?

Nu o să stau pe gânduri și o să spun că cea mai dificilă parte este de a jongla între nevoile fiului mei și a rămâne focusată pe subiectele emisiunii. Practic ne desparte o singură ușă și uneori îl pot auzi și telespectatorii când îi este foame sau are alte nevoi. Dar sunt sigură că ei sunt înțelegători ☺!

Cine te ajuta cu cei mici in timpul emisiunii mai ales ca ii ai atat de aproape?

Ne ajută mama lui Radu atunci când poate, așa cum menționam. Dar nu vreau să mă ascund și voi recunoaște: este o perioadă foarte provocatoare! ☺ 

Radu a plecat intr-o perioada grea. Cum ai facut fata singura acasa?

Cred că toți ne amintim că totul a început foarte brusc! Radu a plecat chiar cu 2-3 zile înainte să înceapă situația foarte serios în România. Dacă mă gândesc la acea săptămână…pot spune că a fost una dintre cele mai grele din ultimii ani. Chiar atunci s-au îmbolnăvit ambii copii de la grădiniță. Imediat după ei a urmat mama mea..și eu! Așa că am fost nevoită să lipsesc o săptămână de la emisiune deoarece eram foarte răgușită. Evident, știam că el va fi plecat mai mult de o lună pentru filmări…a fost o provocare! 

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

Fericirea are chipul nostru. 😅😅😅 #suntemrupti #sotuvreainapoi

A post shared by Adela Popescu (@adela_popescu) on


 

Ai vreo temere in aceasta perioada legata de toti factorii si toate schimbarile cu care ne confruntam?

Este o perioadă dificilă, în care devine tot mai clar că nimeni nu are nicio siguranță. Acum medicii încearcă să stabilească un protocol de tratament, analiștii economici își doresc să identifice soluții pentru falimentul firmelor, nimeni nu poate spune că are soluțiile potrivite. Eu cred că este bine să luăm totul punct cu punct, moment cu moment și zi cu zi. 

Este important să economism, să ne păstrăm mentală și să facem tot ce ține de noi să o asigurăm și pe cea fizică. 

Mi-e foarte greu să văd lucrurile pe termen lung, opiniile se schimbă constant. Inițial era bine să nu purtăm măști, acum purtăm. Credeam că nu vom urma modelul Italiei, iată că acum ne apropiem. Îți dai seama că la mijloc este și hazardul când vezi că marile puterii ale lumii, precum Statele Unite, au fost depășite de această situație. 

Privind partea plina a paharului totusi avem mai mult timp pentru noi. Cum te relaxezi. Ce mici trucuri ai? 

Trucuri..o să încep prin a spune că șansa mea a fost mama lui Radu, alături de care aveam un program foarte bine pus la punct pentru cei mici. În plus, mă laud cu ora la care ei merg la somn: 19:30. Așa că apoi am timpul necesar să mă relaxez și să mă pregătesc pentru următoarea zi. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare