; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

MaitreGIms

Interpretul hitului „Bella”, Maître Gims, cântă la Bucureşti pe 22 iunie

30 May 2018

Unul dintre cei mai în vogă artişti ai momentului, Maître Gims, vine să concerteze pentru prima dată la Bucureşti. Artistul congolez, care a dat peste cap topurile muzicale din întreaga lume va cânta pe 22 iunie, la Arenele Romane. În cadrul concertului el va cânta hiturile „Bella' și „Mi Gna', ascultate pe toate radiourile și în toate cluburile din România.

Autor, compozitor, producător și cântăreț, Gims provine dintr-o familie de muzicieni. Tatăl și unul dintre fraţi fac parte din câte un band, iar ceilalţi doi fraţi ai săi sunt rapperi pe cont propriu.

Pe numele lui real Gandhi Djuna, Maître Gims s-a născut pe 6 mai 1986 în Kinshasa, Republica Democrată Congo, însă la vârsta de 2 ani s-a mutat cu familia la Paris și și-a început cariera muzicală încă din liceu, alături de trupa Sexion d’Assaut, moment în care și-a luat și numele Maître Gims.

La fel ca și în muzică, s-a mișcat foarte repede și în viața personală. S-a însurat foarte tânăr, are 4 copii, propria linie vestimentara, Vortex, și propriul label, MMC afiliat la Universal Music Franța, unde produce deja câțiva artiști aflați la început de drum.

Pe lângă multiplele colaborări cu nume importante din Franța, Gims a lansat până acum 3 albume proprii: „Subliminal' (2013), „Mon coeur avait raison' (2015) și „La Ceinture Noire' (2018).

Single-ul „Bella' a fost nominalizat la categoriile „Cea mai bună piesă' și „Cel mai bun videoclip' la World Music Awards 2014 și a stat în top Billboard timp de 18 săptămâni.

Cea mai recentă apariție discografică, „La Ceinture Noire' (2018), include super hitul difuzat în întreaga lume, „Mi Gna', un feat. cu DJ-ul armean american Super Sako și cu Hayko, cel care a câștigătat Eurovision 2007. Piesa are peste 100 milioane de vizualizări pe YouTube doar pe canalul oficial și este, fără îndoială, hitul acestei veri.

Prin urmare, pe 22 iunie, spectatorii vor putea dansa la Arenle Romane pe combinații de ritmuri de rumba congoleză cu iz balcanic, mixate cu hip-hop franțuzesc.

Ascultaţi aici cel mai recent hit al lui Maître Gims „Mi Gna':

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare