; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Întâlnire pe întuneric

21 June 2010

intalnire pe intuneric copy

Suprizele se ţin lanţ la Întâlnire pe întuneric'

În prima ediţie  a showului Întâlnire pe întuneric', şase tineri dornici să-şi găsească jumătatea au răspuns provocării.

Ana, de profesie avocat, este o persoană caldă, inteligentă şi copilăroasă. Îşi doreşte un bărbat deschis, prietenos, stăpân pe el şi cu simţul umorului.

Adrian suferă destul de mult de singurătate, face sport, este pasionat de motoare şi îi plac femeile delicate.

Viorica, de profesie economist, a avut două relaţii importante, dar care s-au terminat din cauza distanţei şi neîncrederii în partener.

Valentin a terminat Teologia şi va deveni în curând preot. Speră însă să-şi găsească o soţie potrivită.

Bogdan este din Braşov, a lucrat în IT şi este şomer de 5 luni. Se caracterizează ca fiind un băiat glumeţ şi foarte petrecăreţ.

Andreea este din Focşani, îşi doreşte să lucreze în televiziune, însă, în prezent nu are un loc de muncă.

Întâlnirile din camera obscură le dau o libertate nemarginită celor şase tineri. Participanţii acestei ediţii nu duc lipsă de imaginaţie. Invitaţii la cină, lecţii de dans,  masaje şi săruturi pasionale sunt doar câteva din întâmplările din întuneric. La întâlnirea finală, cea în care concurenţii hotărăsc dacă vor sau nu o relaţie stabilă, surprizele se ţin lanţ.

Dacă vreţi să vedeţi cine cu cine se potriveşte şi ce cupluri se vor forma, nu pierdeţi „Întâlnire pe întuneric', luni, 21 iunie, de la ora 20:30, numai la Prima TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare