; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Smiley gina pistol strabunica

Întâlnire emoționantă în familia lui Smiley și a Ginei Pistol. Bunica artistului şi-a cunoscut strănepoata

26 April 2021

Smiley și Gina Pistol au avut parte de o vizită emoționantă la sfârșitul săptămânii care tocmai s-a încheiat. 

Cei doi au călcat pragul părinților artistului. Cu această ocazie  bunica lui Smiley, care a avut oporturnitatea să își cunoască pentru prima oară strănepoata, pe micuța Josephine Ana. Până de curând Smiley și Gina Pistol au dorit să petreacă o perioadă de timp singuri pentru a se acomoda cu noul rol de părinți și pentru a încerca să-și împartă atribuțiile casnice, conform spuselor lui Smiley în podcastul lui Mihai Morar. 

Întâlnirea emoționantă a fost importalizată în câteva imagini pe care Smiley le-a postat în mediul online  (vezi galeria foto) și care au cucerit urmăritorii acestuia. Una dintre fotografii suprinde mâna bunicii ținută strâns de bebelușa care în  curând va împlini 2 luni de viață.  

„O întâlnire superbă între mâna care m-a crecut și mânuța puiului de om pe care îl voi crește împreună cu Gina! Josephine s-a întânit cu străbunica ei!', a scris Smiley în mediul online.

 Vezi galeria foto >

Pe 9 mai, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol va împlini 2 luni de viață. Luni în care viața prezentatorului „Românii au talent' și a prezentatoarei „Chefi la cuțite' s-a schimbat radical. Cei doi încă se acomodează cu noul rol, însă se declară mai fericiți ca niciodată, fiica lor fiind foarte așteptată în familia  lor. 

„Mare noroc am cu Andrei pentru ca îmi este de mare ajutor şi se descurcă foarte bine, are darul ăsta de a rămâne calm şi liniştit în momentele în care eu nu sunt calmă şi liniştită. Dacă nu-l aveam pe el, mi-o lua mintea grav prin păpuşoi. Iar dacă vorbesc aşa deschis despre trăirile mele, nu o fac pentru a mă plânge, ci pentru că sunt sinceră', dezvăluia Gina recent.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare