; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Horia si Nidia Moculescu 2

Întâlnire emoționantă în emisiunea Marinei Almășan, la TVR2: Horia Moculescu vorbește despre relația cu fiica sa, Nidia

09 October 2020

Este unul dintre cei mai mari compozitori din România, iar în ultimii ani, Horia Moculescu a fost în centrul atenţiei fanilor pentru relația deosebită pe care a construit-o cu fiica sa, Nidia. Tânăra în vârstă de 30 de ani este artistă, deci i-a călcat pe urme tatălui ei, iar despre cât de bine se înțelege fabricantului de șlagăre' cu Nidia, aflam sâmbătă, 10 octombrie, de  la ora 15:00, în emisiunea 'Femei de 10, barbați de 10'.
În emisiunea Marinei Almășan se lansează și un nou trend în materie de ceasuri de perete: ceasurile care…luptă cu Timpul! Imaginea acestui nou curent va fi celebrul Horia Moculescu, care va primi un ceas inedit, de pe cadranul căruia își va privi fanii. Creația poartă semnătura caricaturistului Marian Avramescu, fratele la fel de celebrului poet Lucian Avramescu.


Sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 15:00, la 'Femei de 10, barbați de 10' vor mai fi prezenți, cu poveștile lor de viață, Oana Coantă – Woman-Chef of the Year' – distincție pe care i-au oferit-o tinerei brașovence, anul trecut, experții culinari din Franța și Dan V. Dumitriu – de departe cel mai prolific textier din muzica ușoară românească, stabilit de 30 de ani în Canada

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare