; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Intalnire cu un Naufragiat

22 June 2009

M-am intalnit cu Matthew Fox, interpretul lui Jack din serialul “Lost-Naufragiatii”, pe 14 si 15 iunie, la Budapesta. Starul – care ne-a acordat un interviu in exclusivitate – a fost invitatul special al evenimentului organizat de AXN.

Pe 14 seara, pe la 21.00, actorul sosit doar cu cateva ore de la Londra, a petrecut minute bune la o petrecere exclusivista organizata de AXN Central Europe la un club din centrul orasului. Obosit, foarte bronzat, foarte inalt si usor mai slab decat mi l-am imaginat, starul din “Lost” a rostit cateva cuvinte pe scena, apoi, inarmat cu o… bere, a semnat autografe si a facut fotografii. Inghesuiala mare.

A doua zi, la ora 11.30, a sosit, degajat, la o scurta conferinta de presa (incordati erau doar organizatorii, mai ales ca recent Fox (43 de ani) anulase, la Monte Carlo, toate interviurile si evenimentele care-l aveau in centru), cu un suc in mana si dispus sa raspunda la orice intrebare. Chiar si la una “speciala”, pusa de un angajat al unei reviste locale despre golf, care l-a intrebat despre ce crede despre acest sport. “Am jucat, dar nu pot justifica 6 ore petrecute urmarind o minge!”, a glumit el. Nu a facut poze, rezervand acest “drept” doar celor sase jurnalisti care au facut ulterior interviuri individuale: 1 din Romania (“TV mania”), 1 din Bulgaria, 1 din Polonia si 3 din Ungaria. La doua ore dupa interviu, Fox a plecat spre Milano, pentru a continua promovarea seriei a V-a din serial.

de Vasilica Slabu Rogozanu

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare