Homepage  / Știri / Televiziune

„Vrei să dormim împreună?”. Ce răspuns neașteptat a primit ispita Florin de la Lavinia

„Vrei să dormim împreună?”. Ce răspuns neașteptat a primit ispita Florin de la Lavinia

de Andra Stana,

Cel mai nou episod Insula Iubirii a fost difuzat marți seară, 17 mai, la Antena 1. Atunci, ispita FLorin și Lavinia, una dintre concurentele show-ului prezentat de Radu Vâlcan, au fost protagoniștii unui moment romantic. Cum s-a încheiat seara pentru cei doi. Tot marți, un nou cuplu a apărut pe insulă.

Insula iubirii 2022 – episodul 6, 16 mai 2022. Ispita Florin i-a făcut o propunere Laviniei

În cel de-al șaselea episod de la Insula Iubirii – sezonul 6 din 17 mai 2022, concurenții au făcut yoga.

Tot marți seară, Lavinia și Florin au avut parte de un moment plin de tensiune. Ispita și concurenta de la Insula iubirii au fost romantici în ediția de marți seară. Mai mult, ei și-au spus mai multe cuvinte de tandrețe.

Florin a întrebat-o pe Lavinia dacă își dorește să doarmă împreună cu el, însă aceasta l-a refuzat, sub pretextul că în seară respectivă nu ar fi fost potrivit.

Insula Iubirii | Sezonul 6, 17 mai 2022

Cine sunt Katy și Ionuț, noul cuplu de la Insula iubirii 2022

În cel de-al șaselea episod de la Insula Iubirii – sezonul 6 din 17 mai 2022, o nouă pereche a venit în emisiunea de la Antena 1, scrie a1.ro.

Catrinela Cursaru (32 de ani) și Ionuț Bârlădeanu (45 de ani) au venit cu un singur scop: acela de a-și testa relația, despre care ei spun că este una destul de deschisă. Cei doi lucrează la același bar, unde petrec foarte mult timp împreună. Locuiesc împreună și împărtășesc toate activitățile împreună. Aceștia s-au cunoscut tot într-un bar, când ea se afla acolo alături de prietenele ei, la o seară de petrecere. Între ei există o diferență de vârstă, de 13 ani.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton