; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Radu Valcan (1)

Emisiunea „Insula iubirii” de la Antena 1 și-a găsit prezentator: Radu Vâlcan!

26 January 2015

Radu Vâlcan va prezenta, din această primăvară, emisiunea „Insula iubirii', de la Antena 1. Filmările vor avea loc în Thailanda, iar Radu recunoaște că aceasta este una dintre țările lui preferate.

Radu Valcan (2)

Să fii prezentatorul unui format de succes international, sa ai ocazia sa filmezi in Thailanda, să poți lucra cu o echipă de profesioniști și prieteni, sunt câteva din motivele care m-au atras la acest proiect.

Va fi ceva nou pentru mine, mai ales că rolul prezentatorului nu este doar acela de a introduce în scenă personaje, ci voi fi în permanență în mijlocul concurenților și al tentațiilor, le voi cunoaște poveștile, le voi da sfaturi, voi media conflicte.

Thailanda este una din țările mele preferate, unul dintre cele mai frumoase locuri în care am ajuns până acum.', a declarat Radu Vâlcan.

Participanții la emisiune sunt cupluri care au relații de lungă durată însă nu au decis încă să facă marele pas. Fetele vor fi separate de băieți, pe două insule, iar opt „ispite' vor încerca să seducă fiecare concurent în parte și vor face tot ce le stă în putință pentru a le testa sentimentele.

Filmările se vor desfășura în sistem de reality, participanții fiind supravegheați 24 de ore din 24.  La finalul show-ului, fiecare cuplu va putea spune clar dacă drumul lor în viață este același sau sunt nevoiți să meargă pe căi separate.

Te-ar putea interesa și:

E oficial! Radu Vâlcan şi Adela Popescu s-au logodit

Radu Vâlcan joacă rolul unui tip rebel în pelicula „Rumeno'

Adela Popescu şi Radu Vâlcan, city-break la Roma | Foto

Adela Popescu şi Radu Vâlcan au plecat în locul secret de evadare'

Adela Popescu şi Radu Vâlcan, în distribuţia noului serial de la Acasă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare