Homepage  / Televiziune

Insula iubirii 2023. Concurentul care a întrecut limita. Bianca, pusă față în față cu ispita care i-a fermecat iubitul

Insula iubirii 2023. Concurentul care a întrecut limita. Bianca, pusă față în față cu ispita care i-a fermecat iubitul

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii „Insula iubirii” a fost difuzată aseară, 6 iulie 2023, iar flacăra ispitei s-a aprins pentru prima dată în acest sezon. Așadar, toate fetele din cuplu au fost chemate la bonfire, unde Radu Vâlcan le-a arătat imagini compromițătoare cu partenerii lor. Iată pentru cine s-a aprins flacăra și cine este concurentul care a întrecut limita, producându-i o mare suferință iubitei sale.

Flacăra ispitei s-a aprins la Insula iubirii – 6 iulie 2023

În ediția de aseară, 6 iulie 2023, flacăra ispitei s-a aprins la „Insula iubirii”, emisiune difuzată la Antena 1, ceea ce a stârnit motive de îngrijorare printre concurentele din cuplu. Cele 5 fete și-au făcut griji cu privire la imaginile pe care urmează să le vadă cu partenerii lor, întrebându-se care dintre ei a greșit mai mult.

Toatele fetele au fost chemate la bonfire, iar Radu Vâlcan le-a arătat imagini compromițătoare cu partenerii lor. Claudia s-a arătat deranjată de imaginile pe care le-a făcut cu Bogdan pentru că acesta s-a reapucat de fumat, pe insulă.

Eu am o problemă cu țigările din 2 motive. Tata a murit din cauza țigărilor, el nu s-a lăsat de ele nici pe patul de spital. Pe lângă faptul că sunt scârboase, mi-au luat persoana dragă de lângă mine. Cel de-al doilea motiv este pentru că noi ne-am îndepărtat din cauza lor”, a declarat Claudia, despre motivele pentru care nu vrea ca iubitul ei să fumeze.

Pe de altă parte, Cristina nu a fost deranjată de imaginile pe care le-a văzut cu Iulian, chiar dacă s-a scos din nou în evidență faptul că acesta ar consuma destul de mult alcool pe insulă.

Nici Maria nu a fost deranjată de imaginile pe care le-a făzut cu Marius, imagini în care el povestea că ea nu are încredere nici îl el, dar nici în ea. Maria nu a negat afirmațiile lui și a spus că lipsa de încredere în propria persoană provine, cel mai probabil, din copilărie.

Cred că totul pleacă de la mine, el nu mi-a dat niciodată un motiv. Toată chestia asta a plecat cumva din copilărie. Eu am o relație foarte bună cu părinții mei, sunt modelul meu în viață, însă nu am auzit din partea lor „te iubesc” sau „ai reușit!”. M-au crescut foarte frumos, sunt niște oameni extraordinari, însă nu au fost gesturi de genul între noi” a povestit Ana Maria.

Bianca și Ema, în lacrimi la Insula iubirii – 6 iulie 2023

Ema a izbucnit în lacrimi atunci când a văzut cât de bine se distrează Răzvan cu ispita Daria. „Mi-aș dori să își cunoască limita. Eu n-aș permite unui bărbat să mă ia în cârcă și să mă arunce în piscină. Mi se pare că el joacă puțin rolul de ispită aici, nu rolul de om venit în cuplu. Dacă asta simte, oricât aș încerca eu să mă impun în fața lui, oricum va face ce simte. (…) I-am spus de la început că mi-aș dori să nu găsească scuze prin jocuri pentru atitudinea pe care o are și el fix asta face. Eu nu aș permite să mă atingă un bărbat pentru că aș vrea să mă atingă doar el. Faptul că s-a lăsat atins prin masaj mă face să cred că o să facă și mai mult de atât. Poate să se îndrăgostească, poate să nu îl mai intereseze că eu lupt pentru el. Mi-aș fi dorit să nu văd că el împinge limitele în relația noastră”, a spus Ema.

Totuși, cea mai afectată a fost, din nou, Bianca. Aceasta a văzut noi imagini în care Marius este fermecat de ispita Oana. Concurenta a izbucnit în lacrimi atunci când i-a văzut dansând pe cei doi, dar punctul culminant a fost atunci când iubitul ei a strâns-o de fund pe ispită.

Chiar și așa, Bianca încerca, printre lacrimi, să îi găsească scuze iubitului ei. Aceasta a spus că Marius are atât de multe calități, încât este dispusă să treacă peste faptul că el o poate înșela. Bianca a spus că infidelitatea nu este o problemă atât timp cât rămâne doar de natură fizică, fără a fi implicate sentimente de iubire.

În ciuda imaginilor văzute, Bianca a spus că își dorește o familie alături de Marius. Apoi, Radu Vâlcan le-a rugat pe celelalte fete să se retragă și a rămas doar cu Bianca. În secundele următoare, și-a făcut apariția chiar ispita Oana, care urmează să vorbească despre interacțiunea ei cu Marius, în ediția din această seară.

Sursa Foto: captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton