Homepage  / Televiziune

Insula iubirii 2023. Bianca și Ema, în lacrimi după ce au văzut imagini compromițătoare cu partenerii lor

Insula iubirii 2023. Bianca și Ema, în lacrimi după ce au văzut imagini compromițătoare cu partenerii lor
8

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii „Insula iubirii” a fost difuzată aseară, 10 august 2023, la Antena 1, iar Ema și Bianca au văzut imagini compromițătoare cu partenerii alături de care au venit în acest show. Cea mai afectată a fost Bianca. Ea a fost luată prin surprindere de imaginile cu Marius. Pe de altă parte, Ema se aștepta să îl vadă pe Răzvan în asemenea ipostaze cu Daria.  

Ema, în lacrimi, la Insula iubirii – 10 august 2023 

În ediția de aseară, 10 august 2023, a emisiunii „Insula iubirii”, concurentele au mers la bonfire, iar Radu Vâlcan le-a arătat Emei și Biancăi imagini surprinzătoare cu partenerii alături de care au venit în acest show. Deși cele două cupluri au anunțat că s-au despărțit, asta nu înseamnă că imaginile nu au fost dureroase. 

Prima care a văzut imagini la bonfire a fost Ema, care a descoperit ce a făcut Răzvan Kovacs după ce relația lor s-a încheiat. Aceasta l-a văzut pe fostul iubit tot mai atașat de Daria, împărțind săruturi pline de pasiune.  

Răzvan nu are nicio scuză pentru comportamentul lui, mi-a demonstrate că face doar ceea ce simte, fără să se gândească la persoanele din jurul lui”, a zis Ema Oprișan cu lacrimi în ochi. 

O să încerce de fiecare dată să se întoarcă în viața mea și asta mă deranjează pentru că, pentru el, chestiile astea nu sunt așa de importante. El crede că aceste chestii fizice și faptul că îl atrage fizic o femeie nu e atât de important față de ce simte el ca iubire”, a spus Ema, printre lacrimi.  

insula-iubirii-2023.-bianca-si-ema-in-lacrimi-dupa-ce-au-vazut-imagini-compromitatoare-cu-partenerii-lor-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Bianca, șocată de imagini cu Marius, la Insula iubirii – 10 august 2023 

Dacă Ema se aștepta la asemenea imagini cu Răzvan, Bianca a fost șocată de ipostazele în care l-a văzut de Marius. Bărbatul chiar a recunoscut într-un clip că „îi mai fug ochii” după alte femei, iar Bianca știa asta despre partenerul ei, însă nu l-a crezut niciodată în stare să facă ceva mai mult decât să privească.  

Se uită după alte femei, indiferent dacă are o relație sau nu. Știu lucrurile astea. El nu se ascunde de mine pentru că i-am acceptat absolut orice. Normal că ești foarte sincer când cineva îți acceptă absolut orice. Am acceptat ideea asta că lui îi fug ochii, că se uită după alte femei. Are alte calități și ăsta e defectul lui, pe care cred că mulți bărbați îl au”, a spus Bianca.  

Apoi, Bianca a văzut noi imagini cu Marius și ispita Oana în ipostaze tandre. Imaginile cu ei doi în cadă au întristat-o profund pe Bianca.  

 „Atunci când Marius s-a despărțit de mine, mi s-a părut că a fost afectat. Acum, nu pare afectat, pare eliberat. Pare că se simte mai bine așa. Nu vreau să îl judec. Probabil s-a îndrăgostit de ea sau se simte bine în prezența ei (…) Eu nu cred în varianta asta a lui. Da, cred că îi place să vadă fete. Asta cred, dar cred că s-a controlat. Cred că e ceva declarativ. Mi-e greu să accept și să înțeleg toate chestiile astea”, a mai spus Bianca.  

insula-iubirii-2023.-bianca-si-ema-in-lacrimi-dupa-ce-au-vazut-imagini-compromitatoare-cu-partenerii-lor-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 8

„Nu l-am mai văzut într-o ipostază așa cu o altă femeie” 

Apoi, Bianca a primit o lovitură puternică atunci când l-a văzut pe Marius sărutând-o pe Oana.  

Nu l-am mai văzut într-o ipostază așa cu o altă femeie. Nici cu mine măcar. Noi nu ne sărutăm, adică noi nu suntem așa pasionali. Eu trebuie să îi cer să facă lucrurile astea, nu le face că le simte”, a mărturisit Bianca printre lacrimi.  

 „Cred că motivul pentru care s-a despărțit de mine este pentru a putea face ceea ce simte. Nu pot să îl judec că s-a sărutat cu Oana, în condițiile în care s-a despărțit de mine, dar pot să îl judec pentru că eu sunt vinovată pentru absolut tot ceea ce face”, a mai delcarat Bianca.  

Sursa Foto: captură de ecran Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton