; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dulcedecepcion t

Însărcinată în plină pandemie, Dulce María a fost dezamăgită de prieteni: „M-a durut foarte mult”

26 August 2020

Plină de iluzii, Dulce María și-a anunțat sarcina în urmă cu două luni  pe rețelele de socializare. Această veste bună a venit la câteva luni după ce artiata s-a căsătorit cu producătorul Francisco Álvarez la sfârșitul anului trecut. Totuși, la fel ca și alte celebrități, actrița a fost nevoită să trăiască această experiență în mijlocul pandemiei, fapt care nu a fost deloc ușor. Fosta membră RBD a mărturisit că în această etapă importantă a vieții ei a suferit unele dezamăgiri, specificând că unii prieteni pe care i-a considerat apropiați au dezamăgit-o.

Apropiată de fanii ei, Dulce Maria a făcut un live pe Instagram în care a vorbit de senimentele sale din această perioadă a vieții ei:

„Mi s-a întâmplat ca prietenii, cei pe care i-am considerat într-adevăr oameni apropiați, prieteni în care aveam încredere … Mi s-a întâmplat să fiu foarte dezamăgită de multe persoane”, a spus actrița, care a menționat că deși prietenele ei  Zoraida Gómez și Sherlyn, se află într-o etapă similară cu a ei, au menținut comunicarea și au urmărit-o și susțin-o. Cu toate acestea, Dulce a regretat că unii oameni pe care îi considera prieteni apropiați nu au făcut același lucru. „Este evident ca atunci când toamna cad frunznele. Este ca și cum cineva și-ar lua lucrul cu care vederea ți-a fost orbită atâta timp, m-a durut atât de mult să îmi dau seama de anumite lucruri, a povestit ea. 

Actrița a recunoscut că această situație a afectat-o foarte mult, mai ales că se consideră o persoană nu atât de sociabilă și cu cercuri mici de prieteni.

„Prietene foarte apropiate m-au dezamăgit foarte mult și nu știu dacă vouă vi s-a întâmplat la fel, dar când totul este bine lumea este aproape de tine, în schimb atunci când sunt situațuu de criză, situații dificile, unde trebuie să oferi sprijin, să fii empatic, integru, nu știu… Multe lucruri m-au dezamăgit din partea a două trei persoane și este dificil'.

Anahi, fosta sa colegă din RBD este în schimb una din persoanele care au fost alături de ea, iar Dulce Maria îi este recunoscătoare:

„Any a fost aici, sincer a fost super drăguță, când a aflat de sarcina mea. Pentru fiecare detaliu îi mulțumesc foarte mult. Faptul că ți se urează lucruri de bine și că ți se oferă sfaturi pentru a fi liniștit contează enorm. Cred că sprijinul l-am primit din partea persoanelor la care nu mă așteptam', a mai spus Dulce despre această situație.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare