; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Inoke, fiica cea mare a lui Cabral, nu mai dorește să vorbească cu prezentatorul TV. Care sunt motivele

Inoke, fiica cea mare a lui Cabral, nu mai dorește să vorbească cu prezentatorul TV. Care sunt motivele

27 May 2021

Un ochi îi râde și celălalt e trist. Cabral a vorbit pentru prima oară după o îndelungă perioadă de timp despre relația cu fiica sa, Inoke, pe care o are din prima căsnicie. 

Rareori se întâmplă ca prezentatorul TV să își deschidă sufletul și să vorbească despre lucrurile care se întâmplă în viața sa personală. De această dată a avut loc o excepție, iar Cabral a mărturisit că fiica sa cea mare, Inoke, nu dorește să mai comunice cu el. 

Inoke, fiica lui Cabral din prima căsătorie cu Luana Ibacka, va împlini în curând 19 ani, o vârstă încă dificilă pentru o adolescentă, iar relația rece cu tatăl ei este parte a acestui proces de trecere spre maturitate, conform spuselor prezentatorului de la Pro TV. 

„Sunt pe lista neagră aici, la fata cea mare, că e supărată pe mine și nu comunicăm. Așa sunteți voi când sunteți… Are 18 ani, face 19. Nu sunt popular, nu sunt ce trebuie la casa omului. Da, știe, a aflat (n.r. – că Andreea Ibacka este însărcinată). O să aflăm dacă are vreo reacție. E perioada aceea dificilă în viață…, a declarat Cabral în emisiunea Vorbește Lumea, de la Pro TV.

 Vezi galeria foto >

Cabral, în vârstă de 43 de ani și Andreea Ibacka, în vârstă de 35 de ani, vor deveni din nou părinți în toamna anului acesta. Andreea Ibacka va naște la finalul lui seprembrie. Cei doi mai au încă o fetiță, Namiko, care în luna decembrie va împlini 3 ani. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare