; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Inna și Carla’s Dreams au scos o nouă piesă împreună, “Tu și Eu”

Inna și Carla’s Dreams au scos o nouă piesă împreună, “Tu și Eu”

26 April 2017

După aproape patru ani de la succesul melodiei P.O.H.U.I', Carlas Dreams și Inna cântă din nou o piesă împreună, Tu și Eu'. Videoclipul single-ului a fost filmat în București în regia lui Roman Burlaca, cunoscut pentru videoclipurile anterioare ale proiectului Carlas Dreams.

De fiecare dată, o bucurie și o plăcere să lucrăm cu Inna. Uneori, serile petrecute împreună, pe lângă bună dispoziție, nasc și astfel de piese', au spus cei de la Carlas Dreams.

Carla’s Dreams mă inspiră de când i-am ascultat prima dată cu piesa P.O.H.U.I' și nu încetează să mă uimească și să mă bucure cu fiecare piesă a lor', a declarat, la rândul ei, Inna.

Între timp, Inna se află în turneul de promovare a single-ului Gimme Gimme' și lucrează la două albume noi, unul în limba română și unul în spaniolă și engleză. De asemenea, ea a mai scos, de curând, şi single-ul „Show Me the Way' (feat. Marco & Seba). Între timp, grupul Carlas Dreams se pregăteşte de concertul din 13 mai de la Arenele Romane, în cadrul căruia îşi vor lansa albumul Antiexemplu'.

Vedeţi aici videoclipul Antiexemplu':

Sursa foto: https://www.facebook.com/InnaClubRockersRomania

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare